MEDIAFAX şi Consiliul Concurenţei organizează conferinţa Mediafax Talks about Competition, ediția a V-a

27 noiembrie 2012, 03.04 - Afaceri   Media / Publicitate

Bucuresti - 27 noiembrie 2012 - Agenţia de presă Mediafax şi Consiliul Concurenţei organizează conferinţa “Mediafax Talks about Competition 5”, miercuri 28 noiembrie 2012, începând cu ora 09:30, la Hotelul Radisson BLU, Sala Atlas.

Aflată la cea de-a cincea ediție, conferința se va desfășura sub forma unei mese rotunde, pentru a permite o cât mai mare interactivitate, iar temele principale vor fi legatura dintre concurență și mediul de afaceri, precum și concurența și activitatea autorităților centrale și locale.
Ambele teme vor fi analizate în cadrul conferinţei de lectori precum Bogdan CHIRIŢOIU – Preşedinte Consiliul Concurenţei, Otilian NEAGOE – Vicepreşedinte Consiliul Concurenţei, Eugen TEODOROVICI – Consilier de Stat, Guvernul României, Mihaela ION – Managing Associate, Popovici Niţu & Asociaţii, Radu MUŞETESCU – Conf. univ. Dr. Academia de Studii Economice, REI, Laszlo GYERKO – Consilier de Concurenţă, Consiliul Concurenţei și Rozalia ŞTEFĂNESCU – Inspector de Concurenţă (raportor), Consiliul Concurenţei.

În cadrul evenimentului se va discuta şi despre importanța şi rolul concurenței pentru mediul de afaceri. Vor fi dezbătute de asemenea prevederile şi consecinţele articolului 9 din Legea Concurenței: cum anume intervine Consiliul atunci când autoritățile publice distorsionează prin măsurile lor concurența.

Reprezentanţii companiilor vor putea afla cum să respecte normele concurențiale. Tot în cadrul conferinței vor fi prezentate și câteva soluţii oferite de către consultanții juridici firmelor.

Top managerii și directorii juridici au ocazia sa afle noutăți în ceea ce priveşte importanța și rolul concurenţei pentru mediul de afaceri, dar şi despre rolul consultantului pentru o înţelegere şi aplicare cât mai bună a normelor concurenţei.
Prioritățile anului 2013 în domeniul concurenţei vor fi de asemenea prezentate în cadrul conferinţei Mediafax Talks about Competition.

Evenimentul are ca partener principal Popovici Nițu & Asociații.

Conferinţa va reuni peste 150 de participanţi: reprezentanţi ai Consiliului Concurenţei, reprezentanţi ai autorităţilor publice centrale şi locale, reprezentanţi ai Ministerului Justiţiei, specialiştii şi practicienii din domeniul concurenţei, managementului și administraţiei publice, reprezentanţi la nivel de top management şi consilieri juridici din cadrul companiilor active în toate industriile: auto, energie, retail, pharma, telecom, bănci, asigurări, investiţii, leasing, construcţii, logistic, reprezentanţi ai asociaţiilor: Camera de Comerţ Româno-Germană, AmCham, Camera de comerţ Româno-Austriacă, AOAR, Consiliul Investitorilor Străini, reprezentanţi ai ambasadelor, bancheri, consultanţi, , cît şi reprezentanţi ai mass media (TV, radio şi presă scrisă).

Mai multe detalii cât şi agenda evenimentului Mediafax Talks about Competition pot fi găsite pe website-ul http://www.mediafaxtalks.ro/competition-2012/program-21-899

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri.

Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declararaţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Ana-Maria Lungan, PR&Events Manager Mediafax Talks – anamaria.lungan@m.ro | 031.82.56.417

Cuvinte cheie:  Mediafax  conferinta  competie