Perfect Tour anunță lansarea early booking pentru programul Crăciun în Laponia

18 iunie 2012, 12.02 -

Bucuresti - 18 iunie 2012 - Perfect Tour a lansat early booking pentru programul Crăciun în Laponia. Astfel, rezervările care se fac până în 31 iulie 2012 beneficiază de o reducere de 5 la sută din valoarea pachetului, fără taxele de aeroport. Singura condiție pentru a profita de acest discount este ca plata să se facă integral.

Laponia este o destinație de iarnă perfectă pentru familiile cu copii, dar și pentru toți cei care nu uită să fie copii și vor să se bucure de momente de magie în Țara lui Moș Crăciun. Programul include întâlnire cu adevăratul Moș Crăciun, schi pe pârtiile din Finlanda, în Levi, stațiunea oficială de schi a lui Moș Crăciun, numeroase excursii opționale, de la plimbare cu sania trasă de reni la safari cu husky, plimbări cu snowmobile, pescuit la copcă, dar și o experiență de neuitat: o excursie cu snowshoes, mijlocul tradițional de transport.

“Excursiile incluse în acest program fac deliciul copiilor, dar și al părinților, iar întâlnirea cu Moș Crăciun este cel mai așteptat moment de toată lumea. Fără îndoială, pasionații de sporturi de iarnă le pot practica aici pe toate, iar copiii nu se mai satură de zăpadă. Este o experiență unică și tot ceea ce am dorit prin acest program a fost să creăm o atmosferă de basm pentru copii și de sărbătoare pentru adulți”, spune Sorin Văduvoiu, director executiv Perfect Tour.

Cei mai mulți care aleg acest program sunt cupluri cu copii între 5 și 10 ani, cupluri de tineri, dar și persoane de vârsta a treia, singure, care își doresc mult să trăiască această experiență.

Perfect Tour a lansat programul în 2005, dar începând cu 2006 au fost incluse curse charter, prin urmare, anul acesta este cea de-a șaptea ediție în această formă. De la lansarea programului, interesul turiștilor a crescut constant pentru Laponia, astfel în 2011 s-au realizat cele mai multe vânzări.

“Pentru acest an, ne așteptăm la o creștere de 60% a numărului de pachete vândute comparativ cu 2011”, a mai spus Sorin Văduvoiu.

Pachetul oferit de Perfect Tour include 4 nopți de cazare, cu mic dejun inclus, bilet de avion și transferuri, excursii în satul lui Moș Crăciun, în parcul lui Moș Crăciun și o întâlnire cu Moș Crăciun, îmbrăcăminte și încălțăminte termoizolantă.

Fondată în 2004, Perfect Tour se află, după cifra de afaceri, în topul primelor trei agenții de turism din România. Compania este prezentă în România (o agenție în București și 11 filiale în țară), în Republica Moldova, Statele Unite ale Americii și Ucraina și are 160 de angajați numai în România.

Contact: Mira Balan
Tel/fax: 021 311 99 54