Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers România, prezent la ZF Residential & Office Summit 2024

09 octombrie 2024, 06.00 - Afaceri   Construcţii   Social   Imobiliare

București - 09 octombrie 2024 -

Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers România, a participat în calitate de speaker la evenimentul ZF Residential & Office Summit 2024, organizat de Ziarul Financiar. În cadrul panelului dedicat proiectelor imobiliare, Ionel Crăciun a subliniat importanța integrării infrastructurii de telecomunicații în cadrul investițiilor rezidențiale, a spațiilor de birouri și a centrelor de afaceri, evidențiind valoarea adăugată pe care aceasta o aduce pentru cumpărători, chiriași și vizitatori.

„Portofoliul nostru de produse este inovator, putem livra în piață soluții de comunicații camuflate in interiorul sau în exteriorul clădirilor, le putem integra în mobilierul urban, în bănci, în pubele, în stațiile mijloacelor de transport in comun sau in reclamele luminoase, deci putem să ne adaptăm la cadrul unui proiect astfel încât sa nu afectam funcționalitatea, estetica sau arhitectura unei clădiri”, a declarat Ionel Crăciun.

„Industria de telecomunicații are nevoie de investiții eficiente, in caz contrar acestea vor fi limitate, aspect care poate afecta beneficiarii finali care nu vor avea acces la servicii de telecomunicații in cadrul proiectelor imobiliare. Chiriașii, cumpărătorii, vizitatorii sau cei care dezvoltă și vor să le monetizeze ulterior pot fi afectați de lipsa infrastructurii de comunicații mobile. Vantage Towers vine cu o soluție care aduce eficiență financiară investițiilor în telecomunicații, astfel încât printr-un singur punct de infrastructură, prin o singura soluție partajata cu mai mulți beneficiari se scurtează puntea dintre dezvoltatorii imobiliari și operatorii mobili”, a adăugat Ionel Crăciun.

Ionel Crăciun a subliniat importanța colaborării încă din faza incipientă a unui proiect pentru a analiza nevoile de telecomunicații pe termen lung. „Avem capabilitățile digitale de a răspunde rapid comparativ cu modelul tradițional, putem oferi această consultanță către dezvoltator identificând încă din faza de proiect ce nevoi de infrastructura pentru telecomunicații vor exista acolo unde se va construi”, a explicat acesta.

În concluzie, colaborarea cu Vantage Towers trebuie să înceapă dintr-o fază incipientă a proiectului pentru a asigura o integrare eficientă și estetică a infrastructurii de telecomunicații, contribuind astfel la succesul și valoarea adăugată a proiectelor imobiliare.

Vantage Towers, cunoscută la nivel european pentru administrarea a peste 86,000 de site-uri de telecomunicații, inclusiv cele 2.400 din România, propune dezvoltatorilor imobiliari o sinergie între echipamentele care asigură o bună conectivitate și specificul fiecărui proiect. Reprezentanții companiei sunt tot mai prezenți în discuțiile cu dezvoltatorii imobiliari, subliniind necesitatea investițiilor în telecomunicații pentru a asigura cea mai bună conectivitate pentru viitorii cumpărători și chiriași.

Vantage Towers este o companie de top în domeniul turnurilor de telecomunicații din Europa, cu activitate extinsa în zece țări, conectând oameni, afaceri și dispozitive în orașe și zone rurale. Compania a fost fondată în 2020 și are sediul central în Düsseldorf, Germania.

Portofoliul Vantage Towers include turnuri, stâlpi, locații pe acoperișuri, sisteme de antene distribuite pentru acoperire indoor (DAS) și celule mici. Prin construirea, operarea și închirierea acestei infrastructuri către operatorii de rețele mobile sau alți furnizori de rețele, cum ar fi companiile IoT sau utilități, Vantage Towers contribuie semnificativ la o Europă mai bine conectată.

Deși deja 100% din energia electrică utilizată de Vantage Towers pentru operarea infrastructurii sale provine din surse de energie regenerabilă, generarea de energie verde este pilotată direct la fața locului cu ajutorul panourilor solare și al micro-turbinelor eoliene, iar soluțiile pe bază de hidrogen sunt, de asemenea, în faza de testare. Aceasta se încadrează perfect în strategia generală a companiei de a promova digitalizarea durabilă în Europa și de a sprijini partenerii prin inovație tehnologică în decarbonizare și atingerea obiectivelor lor climatice.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru la https://www.vantagetowers.com/en/our-european-markets/romania, să ne urmăriți pe X la @VantageTowers sau să ne conectați pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vantagetowers.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Vantage Towers Romania

AFI Park Offices, Building A, Etaj 3

Calea Floreasca 169A, Sector 1, Bucuresti

Numar registrul Comertului .: J40/4225/2020

Email: sales.romania@vantagetowers.com

Acest comunicat de presă reflectă angajamentul Vantage Towers de a sprijini dezvoltatorii imobiliari în integrarea soluțiilor de telecomunicații inovatoare și eficiente în proiectele lor.

Cuvinte cheie:  Vantage Towers România Ionel Crăciun telecomunicații