Build21 anunță prima rundă de finanțare pentru o companie românească de real estate prin tehnologie blockchain

05 septembrie 2024, 12.23 - Afaceri   Social

București - 05 septembrie 2024 -

Build21, compania de real estate care folosește principii și infrastructură blockchain, anunță deschiderea primei runde de finanțare pe blockchainul MultiversX în data de 24 septembrie.

Build21 va dezvolta 21 de proiecte de referință care să redefinească standardele acestui domeniu în România: spații de calitate superioară care vor îmbunătăți calitatea vieții celor care locuiesc în ele.

Pentru a realiza această viziune, Build21 implică toate cele trei comunități esențiale în ciclul de viață al unei dezvoltări imobiliare: investitorii, experții în arhitectură, inginerie și construcții și viitorii rezidenți ai celor 21 de proiecte. Iar pentru a facilita implicarea acestor comunități, compania a decis să folosească tehnologia blockchain - aceasta va ajuta la identificarea membrilor comunității și le va permite acestora să voteze, să facă sugestii și multe altele.

În același timp, compania își propune să ofere cea mai bună opțiune de investiție în real estate pentru investitorii de retail din România. Prin acest produs investițional, investitorii nu au nevoie de milioane sau sute de mii de lei sau euro pentru a investi în real estate.

Pentru aceasta, Build21 a dezvoltat împreună cu unii dintre cei mai buni specialiști din piață un cadru legal și tehnologic unic, care este aliniat la reglementările actuale din România și din Uniunea Europeană și care utilizează tehnologia blockchain pentru a face investițiile imobiliare accesibile, legale, echitabile, transparente și profitabile pentru investitorii de retail mici și medii.

Pe 24 septembrie, Build21 deschide prima rundă de finanțare pe blockchainul MultiversX.

În cadrul acestei runde, investitorii pot achiziționa NFT-uri din colecția Build21 Helmets. Aceste NFT-uri oferă investitorilor acces exclusiv la comunitatea de investitori și la ecosistemul de NFT-uri, beneficii și avantaje pe care compania le va oferi. Acestea includ prioritatea la investițiile în toate cele 21 de proiecte imobiliare, drept de vot pentru decizii semnificative referitoare la companie și la proiectele imobiliare, acces la evenimente și multe altele.

Compania va publica în curând un whitepaper care va conține toate informațiile despre colecția Build21 Helmets.

Despre Build21

Build21 este o companie care dezvoltă real estate de calitate în România. Proiectele Build21 sunt gândite să aibă un impact pozitiv asupra sănătății fizice și mintale ale celor care trăiesc în ele, dar și asupra patrimoniului construit și a generațiilor viitoare. Compania operează cu multiple comunități interesate de bună dezvoltare a proiectelor: investitori multipli, experți cu portofolii recunoscute la cele mai renumite concursuri de design și arhitectură din lume, locatari ai spațiilor construite. În plus, compania își propune să democratizeze accesul pentru investitorii mici și medii, prin intermediul tehnologiilor de tip blockchain.

www.build21.io

Cuvinte cheie:  Build21 MultiversX tehnologia blockchain