Piața vehiculelor electrice pe două roți este în creștere

09 septembrie 2022, 03.50 - Afaceri   Social

București - 09 septembrie 2022 -

Piața globală a vehiculelor electrice pe două roți (2022 până în 2027) - Tendințe ale industriei, cotă, dimensiune, creștere, oportunitate și previziuni.

Piața globală de vehicule electrice pe două roți a atins o valoare de 31,5 miliarde de dolari (USD) în 2021. În viitor, se așteaptă ca piața să atingă 66,1 miliarde USD până în 2027, prezentând un CAGR (rata de creștere anuală compusă) de 13,5% în perioada 2022-2027.

Vehiculele electrice cu două roți, ca cele mai bune trotinete electrice, cuprinzând în principal scutere/mopede și motociclete, funcționează cu ajutorul motoarelor electrice bazate pe baterii. Aceste vehicule au câștigat popularitate ca alternativă ecologică la vehiculele pe benzină, datorită emisiilor zero de carbon. Piața globală a vehiculelor electrice cu două roți este determinată în principal de preocupările crescânde de mediu în ceea ce privește creșterea nivelului de poluare de la automobilele pe bază de combustibil. În plus, rata mare de epuizare a combustibililor fosili, cum ar fi motorina, benzina etc., împreună cu ratele în creștere ale combustibililor, au crescut și cererea de vehicule electrice. Conștientizarea crescândă a consumatorilor față de câteva beneficii economice și ecologice ale vehiculelor electrice a catalizat, de asemenea, creșterea pieței.

Introducerea diferitelor inițiative guvernamentale și programe de conștientizare pentru reducerea nivelurilor în creștere ale emisiilor de CO2 a oferit oportunități puternice de creștere pieței. În plus, flotele de vehicule electrice cu două roți, precum cea mai buna trotineta electrica, sunt din ce în ce mai folosite de companiile de curierat și de comerț electronic pentru furnizarea de servicii poștale și de livrare, crescând astfel penetrarea pe piață. În plus, creșterea instalării de stații de încărcare a vehiculelor electrice în mai multe locuri comerciale, cum ar fi centre comerciale, institute de învățământ etc., a catalizat și creșterea pieței. Unii dintre ceilalți factori cheie care conduc piața includ progresele tehnologice, creșterea accesibilității, îmbunătățirea lanțurilor de aprovizionare etc

Peisajul competitiv al industriei a fost de asemenea examinat, unii dintre jucătorii cheie fiind: AIMA Technology Co. Ltd., Ampere Vehicles Pvt. Ltd., BMW AG, Energica Motor Company SpA, GOVECS AG, Hero Electric Vehicles Pvt. Ltd., Mahindra GenZe, Terra Motors Corporation, Vmoto Limited, Yadea Technology Group Co. Ltd. și Zero Motorcycles.

Dacă ești în căutare de trotinetă electrică, pe Gardianul.ro - cel mai bun site de recenzii din România, care realizează analize vigilente la o mulțime de produse și servicii, găsiți un articol cu Top trotinete electrice.

Articol publicat de Gardianul.ro

Cuvinte cheie:  vehicule electrice  trotinete  trotinete electrice

Piața vehiculelor electrice pe două roți este în creștere