Care sunt cele mai populare branduri de electrocasnice din lume?

30 august 2022, 06.02 - Afaceri   Social

București - 30 august 2022 -

În marea lor majoritate, articolele de promovare a electrocasnicelor insistă pe necesitatea formulării unei alegeri bazate pe o informare corectă și completă în ceea ce privește performanțele tehnice, garanția oferită și costul de achiziționare. Într-o piață foarte activă, însă, nu putem ignora faptul că prestigiul celor mai mari branduri de electrocasnice din lume s-a clădit în timp, nu doar pe sumele investite în promovare și marketing, dar mai ales pe calitatea produselor oferite și pe experiențele pozitive ale utilizatorilor. Dar care sunt cele mai populare branduri de electrocasnice la nivel global?

Liebherr

Unul dintre liderii europeni și mondiali în producția de electrocasnice, grupul Liebherr este o multinațională germano-elvețiană cu peste 50000 de angajați, ce activează pe piața europeană încă din 1949. Activă în multiple domenii, de la componente pentru industria aeronautică la echipamente pentru construcții și instalații de ridicat, compania se remarcă, cel puțin în domeniul combinelor frigorifice, drept un furnizor de calitate și inovație germană. Produsele Liebherr sunt disponibile la prețuri ușor peste medie, dar compensează din plin prin inovațiile tehnologice pe care le oferă, prin consumul energetic redus și prin fiabilitatea extraordinară, care le plasează în segmentul echipamentelor profesionale.

Arctic

Unul dintre liderii de piață marcanți cel puțin la nivel regional și chiar european, Arctic a găsit modalitatea prin care să ofere clienților săi echipamente electrocasnice de calitate la prețuri competitive. În România este de notorietate faptul că poți alege o mașină de spălat rufe de la un producător cunoscut precum Arctic și, în timp, vei constata că, în pofida unui aspect mai puțin comercial sau a unor pete inerente de utilizare, echipamentul funcționează perfect.

Înființată încă din 1968, Arctic a reprezentat în perioada comunistă și post-comunistă un lider incontestabil de piața produselor electrocasnice de la noi și aceasta în pofida tuturor vicisitudinilor specifice vremurilor turbulente de după 1989. Preluată în 2002 de cel mai mare producător turc de electrocasnice, Arcelik, compania și-a continuat traiectoria ascendentă, continuând să fie un furnizor de calitate pentru orice utilizator.

Samsung

Divizia Samsung Electronics este cea mai mare companie din conglomeratul Samsung, care asigură peste 70% din veniturile multinaționalei respective. Aceasta este unul dintre cei mai puternici furnizori de tehnologie în domeniul electrocasnicelor, cunoscut și apreciat la nivel mondial. Samsung se distinge atât prin calitatea și designul revoluționar al produselor sale, cât și prin inovațiile pe care le implementează cu fiecare nouă generație de produse.

Ce este revoluționar cu adevărat la electrocasnicele Samsung este posibilitatea acestora de a funcționa împreună și excelenta capacitate de a furniza date în timp real utilizatorului; toate electrocasnicele Samsung sunt dispozitive inteligente, autonome și capabile de a furniza calitate la prețuri atractive.

Whirlpool

Cel mai mare producător american de electrocasnice încă din 1911, Whirlpool s-a distins dintotdeauna prin fiabilitatea produselor oferite și prin eleganța deosebită a designului aparatelor. Sub umbrela Whirlpool au apărut mărci noi – în Europa, Whirlpool se vinde și sub brandul Hotpoint sau Indesit, iar calitatea și caracterul inovator al produselor rămân aceleași.

Indiferent că sunt combine frigorifice, mașini pentru spălarea rufelor sau a vaselor, uscătoare sau alte dispozitive de mici dimensiuni, electrocasnicele produse sub brandul Whirlpool se disting prin tehnologiile încorporate, prețul competitiv și prin fiabilitatea excepțională ilustrată de numărul mic de returnări de produse sau intervenții în perioada de garanție și post-garanție.

Alegerea liniei de electrocasnice din casă nu trebuie să fie legată în mod necesar de un brand sau de o modă dintr-o anumită perioadă. O informație folositoare este, însă, cunoașterea celor mai bune branduri, pentru că știm în acest fel care este standardul de calitate spre care tindem.

Cuvinte cheie:  Whirlpool  electrocasnice  bucatarie  Arctic

Care sunt cele mai populare branduri de electrocasnice din lume?