Sezamo lansează Lambini BIO, noua marcă privată de mâncare pentru bebeluși certificată Demeter

21 august 2024, 10.23 - Afaceri   Industrie   Social

București - 21 august 2024 -

Supermarketul online Sezamo, aduce o inovație pe piața alimentelor pentru bebeluși prin lansarea mărcii private Lambini BIO, care combină calitatea superioară cu prețuri accesibile. Oferta include 15 produse, precum gustări din fructe, carne și legume. Toate produsele sunt organice și au certificare Demeter, cel mai înalt standard al agriculturii ecologice.Certificarea Demeter înseamnă că produsele Lambini respectă standarde foarte stricte de agricultură biodinamică, o metodă de cultivare ecologică care merge dincolo de cerințele obișnuite pentru produsele organice. Agricultura biodinamică se concentrează pe menținerea sănătății solului și a ecosistemelor, folosind practici sustenabile, cum ar fi rotația culturilor, compostarea și utilizarea preparatelor naturale pentru fertilizare și protecție împotriva dăunătorilor. Produsele cu certificare Demeter sunt considerate de o calitate superioară, fiind cultivate fără utilizarea de pesticide chimice, îngrășăminte sintetice sau organisme modificate genetic (OMG-uri). De asemenea, această certificare implică respectarea unor principii etice, cum ar fi bunăstarea animalelor și protejarea biodiversității.

În plus, Sezamo lansează un rucsac multifuncțional, ediție limitată, dedicat noilor și viitorilor părinți, care oferă spațiu din belșug și multiple buzunare, permitând organizarea eficientă a tuturor lucrurilor esențiale.

Lambini BIO - noul standard în hrana pentru bebeluși

Lambini BIO își propune să stabilească un nou standard în alimentația pentru bebeluși și pune un accent deosebit pe compoziția produselor. Toate gustările Lambini BIO sunt lipsite de îngroșători, fără adaos de sare sau zahăr și includ opțiuni fără gluten sau lactate.

În total, gama Lambini BIO include 15 tipuri de produse, de la piureuri 100% naturale din fructe, aromatizate cu mere, piersici sau banane, până la preparate mai elaborate, precum spaghete bolognese, couscous mediteranean sau somon cu orez. Gama Lambini BIO oferă opțiuni chiar și pentru cei mai pretențioși micuți, începând de la vârsta de 12 luni.

Îngrijire premium pentru bebeluși

Sezamo continuă să își extindă oferta de produse pentru bebeluși, lansarea Lambini BIO venind după succesul mărcii MODDIA Baby din luna iulie, care include scutece hipoalergenice, chiloței tip scutec și șervețele umede biodegradabile. Aceste produse sunt create pentru a oferi calitate superioară la prețuri avantajoase, cu un impact minim asupra mediului.

Din grijă pentru clienții săi și dragoste pentru cei mici, supermarketul online Sezamo a dezvoltat categoria dedicată familiilor cu produse de calitate superioară care să fie un real ajutor. Pe lângă produse alimentare și produse de îngrijire pentru mamă și copil, gama dedicată acestei categorii se dezvoltă periodic.

Rucsacul Sezamo, în sprijinul viitorilor și noilor părinți

Sezamo lansează în ediție limitată rucsacul perfect pentru nevoile zilnice ale familiilor tinere, proaspeți sau viitori părinți, care oferă spațiu din belșug și multiple buzunare, permitând organizarea eficientă a tuturor lucrurilor esențiale. Ceea ce îl face cu adevărat util este capacitatea sa de a se transforma într-un mic pătuț mobil pentru schimbul de scutece, ideal pentru aventurile în aer liber sau călătoriile la mare. Dimensiunile sale extinse, de 70 x 23 x 30 cm, îl fac perfect pentru escapadele de vară sau pentru picnicuri relaxante în natură.

Rucsacul multifuncțional va fi oferit gratuit noilor utilizatori care creează un cont Sezamo și plasează o comandă inițială în valoare de minimum 200 de lei, incluzând favoritele lor de minimum 50 de lei din produsele selectate în campanie. Cadoul este valabil exclusiv pentru cei care plasează prima comandă pe platformă.

Clubul Sezamini: mai mult timp pentru familie

Datorită gamei variate de produse, clienții vor găsi și alte produse pentru bebeluși pentru a completa îngrijirea acestora. De la hrană la produse pentru bebeluși, jucării și echipamente de siguranță - totul poate fi comandat comod online, cu livrare la domiciliu.

Clubul Sezamini, dedicat părinților cu copii până la 12 ani, aduce beneficii suplimentare, cum ar fi transport gratuit între orele 10:00 și 16:00, reduceri exclusive la produse pentru bebeluși și credite pentru achiziții ulterioare, oferind astfel mai mult timp liber pentru familie și reducând stresul cumpărăturilor zilnice.

Produsele sunt livrate către clienți din depozitul de 12.000 m2 situat în incinta CTPark, în nordul Bucureștiului, care include spații de depozitare ambientală și unități cu temperatură controlată, ce permit păstrarea produselor în condiții cât mai bune și reducerea costurilor de energie.

Despre Sezamo

Sezamo este un supermarket online, parte din grupul european Rohlik, una dintre cele mai importante companii de e-grocery din Europa. Deja activ în: Cehia (Rohlik.cz), Ungaria (Kifli.hu), Austria (Gurkerl.at) și Germania (Knuspr.de), Rohlik s-a lansat în România în 2022, sub brandul Sezamo. Fiind o companie bazată pe tehnologie, Sezamo se angajează în favoarea durabilității, oferind clienților opțiuni ecologice și sprijinind furnizorii locali. Compania a obținut statutul de unicorn în 2021 și este în creștere rapidă, cu o cifră de afaceri la nivel de grup de aproape 600 de milioane de euro în 2022.

Pentru mai multe informații, vizitați www.sezamo.ro

Pentru a deveni partener Sezamo, ne puteți contacta la comercial@sezamo.ro

Pentru întrebări de presă contactați-o pe Elena Filip la elena.filip@efwords.ro

Cuvinte cheie:  Sezamo MODDIA Baby Lambini BIO Demeter