„MONTARE PANOURI FOTOVOLTAICE IN CADRUL COMPANIEI PROINVEST GROUP SRL” „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

31 iulie 2024, 11.42 - Afaceri   Social

București - 31 iulie 2024 -

SC PROINVEST GROUP SRL, cod fiscal: 13417272, cu sediul Str. Gradinitei, nr.1, Municipiul Pascani, Jud. Iasi, telefon 0744783243, poștă electronică: office@proinvestgroup.ro, România, cod poștal: 705200, reprezentată prin Vasile SANDU anunta finalizarea proiectului cu nr. 277/31.12.2023, intitulat ,,Montare panouri fotovoltaice in cadrul Companiei PROINVEST GROUP SRL” acordată:

prin Programul Național de Redresare și Reziliență- PNRR, Pilonul I- Tranziție verde, Componenta C6. Energie, Măsura de investiții: Investiția I.1- Noi capacități de producție electrică din surse regenerabile, pentru proiectul de investiții

Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 1.917.411,59 lei cu TVA, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum 1.491.986,42 lei fara TVA, din care valoarea finanțării nerambursabile este de 665.577,00 lei fara TVA.

Data de începere a proiectului: proiectul a început în luna ianuarie, 2024

Data de finalizare a proiectului: proiectul s-a finalizat în luna iulie, 2024.

Cod proiect: RUE 320

Obiectivul general al proiectului constă în producţia de energie electrică din surse regenerabile de energie solară, fara instalații de stocare integrate, în vederea susținerii unei economii cu emisii scăzute de carbon.

Realizarea acestui proiect va contribui la atingerea obiectivelor asumate de România în cadrul PNRR – Componenta C6. Energie, măsura de investiții I1. Noi capacităţi de producţie de energie electrică din surse regenerabile, prin suținerea de proiecte de investiţii în capacităţi noi de producere energie electrică din surse regenerabile.

Impactul investiției la nivelul localității/ regiunii: Realizarea acestui proiect a contribuit la susținerea de proiecte de investiții în capacități noi de producere a energiei electrică din surse regenerabile la nivelul Regiunii de Dezvoltare Nord-Est.

Proinvest Group a colaborat îndeaproape cu autoritățile locale și naționale, respectând toate reglementările și standardele de mediu, pentru a garanta că proiectul are un impact pozitiv asupra mediului și contribuie la dezvoltarea durabilă a regiunii.

Instalarea unei centrale fotovoltaice de 0,396 MWp, cu o capacitate anuală de aproximativ 450 MWh, care va genera energie ecologică locală de rezervă pentru instalațiile noastre critice, con-tribuie la securitatea aprovizionării cu energie electrică și la reducerea emisiilor de CO2 cu aprox-imativ 280 de tone în fiecare an

Proinvest Group, cu o experiență de peste două decenii în prelucrarea oțelului, continuă să analizeze influența produselor și serviciilor sale pe tot parcursul ciclului de viață și să se concentreze pe inițiative care contribuie la reducerea impactului asupra mediului.

Pentru mai multe detalii despre programul de finanțare, vă rugăm să vizitați:

https://mfe.gov.ro/pnrr/ sau https://www.facebook.com/PNRROficial/

,,PNRR Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea Generație UE".

Cuvinte cheie:  SC PROINVEST GROUP SRL PANOURI FOTOVOLTAICE PNRR