Accesoria Group ofera premiul cel mare la BIFE-SIM

23 septembrie 2015, 12.29 - Afaceri   Evenimente

Bucureşti - 23 septembrie 2015 -

Anul acesta la targul de mobila si utilaje BIFE-SIM premiul cel mare este oferit de Accesoria Group in cadrul tombolei ”10 ani Accesoria Group”. Premiul consta intr-o masina profesionala de aplicat cant Compact S de la Cehisa, in valoare de 11.000 de euro, cu optionale de ticling de suprafata si incalzire rapida a adezivului incluse.

Extragerea castigatorului va avea loc miercuri, 23 septembrie 2015, la ora 12:30, in standul Accesoria Group Divizia Echipamente din Pavilionul central. Regulamentul complet al tombolei este disponibil pe http://accesoria-echipamente.ro/noutati/10-ani-impreuna/.

Accesoria Group este distribuitor de accesorii premium pentru mobilier prin Divizia Home&Business si utilaje profesionale pentru productia de mobilier prin Divizia Echipamente.

Cuvinte cheie:  Accesoria Group  târg  mobilă  BIFE-SIM  premii

Accesoria Group ofera premiul cel mare la BIFE-SIM