A patra repopulare cu sturioni va fi LIVE pe Facebook - www.facebook.com/ApaNovaBucuresti - Regenerăm Planeta!

08 iulie 2015, 03.02 - Afaceri   Social   Turism   Mediu

Bucureşti - 08 iulie 2015 -

Joi 09 iulie 2015, începând cu ora 17:00, Apa Nova București - Veolia, în parteneriat cu Administrația Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării și cu Primăria municipiului Tulcea, va elibera în apele Dunării 1.000 de puieţi de păstrugă (o specie de sturion), în cadrul celei de  a IV-a ediții a acțiunii denumite sugestiv ”Botezul Sturionilor”.

Întrucât ne dorim să contribuim la creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța acțiunilor de acest tip, este pentru prima dată în acești ani când repopularea cu sturioni va fi transmisă live pe pagina oficială de Facebook Apa Nova București www.facebook.com/ApaNovaBucuresti.

Apa Nova Bucureşti rămâne deocamdată singura companie privată din România care se implică activ în realizarea acţiunilor de repopulare cu sturioni a Dunării.

Pentru a intra în atmosfera evenimentului, vom începe să transmitem imagini live de pe faleza din Tulcea, încă de miercuri 08 iulie.

Vă așteptăm pe pagina noastră de facebook !

Cuvinte cheie:  Apa Nova  Botezul Sturionilor  Dunăre  repopulare sturioni