Domo a deschis cel de-al 10 –lea magazin din reteaua Winmarkt

22 septembrie 2009, 02.25 - Afaceri   Tehnologie

Bucureşti - 22 septembrie 2009 - Marti, 22 septembrie 2009, retailerul de electrocasnice Domo a relocat magazinul din Alexandria in centrul comercial Winmarkt, deschizand astfel cel de-al 10-lea magazin din reteaua de centre comerciale Winmarkt, o continuare a parteneriatului incheiat intre cele doua companii in luna aprilie a acestui an. Urmare a partneriatului semnat in prima parte a acestui an, Domo isi asigura prezenta in 9 din centrele comerciale Winmarkt din tara pentru urmatorii 5 ani.

Noul magazin Domo se afla la etajul 3 al centrului comercial Winmarkt Crinul Nou din Alexandria si se intinde pe o suprafata de 520 mp.

„ Beneficiile pe care le propune Domo consumatorilor sai sunt evidente: gama larga de produse si accesorii de ultima generatie, raport exceptional calitate-pret, marci cunoscute, servicii profesionale, programe de loializare, produse inovatoare.

Pozitionarea magazinului in centrul commercial Winmarkt face parte din strategia de optimizare si eficientizare a retelei comerciale si consideram ca este o valoare adaugata pentru clientii nostri.” a declarat Gabriela Mandrea, Marketing Manager, Domo.

„Strategia companiei Winmarkt este de a incheia parteneriate de lunga durata cu retaileri importanti si cu potential, care tintesc extinderea retelelor proprii de magazine in locatii centrale din orasele de provincie, in centre comerciale cu notorietate si cu cu un aflux mare de cumparatori. Domo este unul din partenerii cei mai importanti pentru Winmarkt, care s-a dovedit a face fata cu brio realitatilor economice actuale, reusind sa ramana o adevarata ancora pentru centrele noastre comerciale.”, a declarat Sergiu Stapler, Director General, Winmarkt.

Winmarkt a lansat anul acesta o strategie de consolidare a retelei de 15 centre comerciale prin atragerea de operatori de electrocasnice pentru etajele superioare si de supermarketuri pentru parter sau subsol. In acest sens, Winmarkt a semnat, de la inceputul anului, parteneriate pentru 10 centre comerciale cu Domo, pentru 3 cu Carrefour si pentru 4 cu miniMAX Discount. Winmarkt se afla in discutii avansate in vederea semnarii si a altor contracte de inchiriere cu operatori internationali de supermarketuri.

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase. IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul din cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,4 miliarde Euro.

Domo Retail a avut cea mai dinamica evolutie din industrie, cu o crestere constanta a tuturor indicatorilor de business de la an la an. Dupa cifra de afaceri, este al doilea retailer specializat in electrocasnice, electronice, IT şi telecom, deţine o reţea naţionalã formata din 133 magazine (126 DOMO si 7 magazineTechnomarket) ce insumeaza peste 80.000 de metri patrati si mai mult de 1500 angajati.

Winmarkt
Tel:0740.042.151