General Metal-Tawil Group SAL Holding asociat unic al SC METAL GROUP COMIMPEX SRL

Bucuresti - 26 iunie 2015 - Avand in vedere informatiile aparute in presa, scrisa si audio – video din data de 23.06.2015, prin care numele SC Metal Group Comimpex SRL este asociat cu savarsirea de fapte penale va transmitem urmatoarele:

-asiguram pe toti partenerii nostri de afaceri din Romania si strainatate, furnizori si societati bancare ca, atat Metal Group Comimpex SRL cat si celelalte societatii din grupul nostru de firme, precum si reprezentantii legali ai acestora, nu sunt implicati in savarsirea faptelor penale facute publice de catre presa.

-asiguram pe toti partenerii din Romania ca intrega noastra activitate s-a desfasurat si se desfasoara respectand cu strictete legea din Romania, timp de 20 de ani de cand activam in Romania neexistand fapte penale de care sa putem fi acuzati.

In acelasi timp, in numele unei corecte si documentate informari ale publicului, in cazul in care jurnalistii doresc sa verifice informatiile obtinute din sursele lor proprii, sa se adreseze reprezentantilor companiilor din grupul nostru de firme.Consideram ca publicarea de informatii despre societatile grupului nostru de firme si despre activitatea lor, fara consultarea in prealabil a noastra, reprezinta o incalcare a dreptului nostru la imagine si poate genera situatii in care sa fie atrasa raspunderea celor implicati.

Totodata dorim sa va aducem la cunostiinta ca vom actiona pe cale legala, prin demersuri in justitiei, orice act public ce aduce atingere reputatiei grupului nostru de firme.

Cuvinte cheie:  comunicat  presa  METAL GROUP COMIMPEX