Anunț de finalizare a proiectului “Cresterea eficientei energetice a SC Ipsar SA prin achizitia de echipamente ecoeficiente“

22 iunie 2015, 05.15 - Afaceri   Energie

Bucureşti - 22 iunie 2015 -

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice” -co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională „Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Anunț de finalizare a proiectului

Oraş Vălenii de Munte, b-dul Nicolae Iorga nr. 14, judeţul Prahova, cod poştal 106400, 22-06-2015.

SC IPSAR S.A, cu sediul în Vălenii de Munte, b-dul Nicolae Iorga nr. 14, judeţul Prahova, a derulat în perioada 24.12.2015 – 22.06.2015 proiectul “Cresterea eficientei energetice a SC Ipsar SA prin achizitia de echipamente ecoeficiente “, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Economiei prin Departamentul pentru Energie,  în calitate de Organism Intermediar pentru Energie, in numele si pentru Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

Valoarea totală a proiectului este de 2.208.153,64  lei, din care valoare eligibilă 1.793.005,64 lei și asistenţa financiară nerambursabilă de 1.446.398,88 lei.

Proiectul a fost implementat în localitatea  Vălenii de Munte, b-dul Nicolae Iorga nr. 14, judeţul Prahova, cod poştal 106400, intr-o perioadă de 18 luni.

Obiectivul proiectului este creşterea eficienţei energetice în procesul de fabricaţie al subansamblelor hidrulice prin innoirea parcului de utilaje. În urma implementării au fost înlocuite o parte dintre utilajele vechi cu utilaje noi, cu consum redus de energie.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la:
Nume persoană contact:
Eugen Rogozea