COMPANIA AERIANĂ QATAR AIRWAYS PRIMEŞTE DISTINCŢIA „LINIA AERIANĂ A ANULUI” ÎN CADRUL EDIŢIEI 2015 A PREMIILOR SKYTRAX PENTRU EXCELENŢĂ ÎN TRANSPORT AERIAN

18 iunie 2015, 03.34 - Afaceri   Turism   Evenimente

Le Bourget, Franţa - 18 iunie 2015 -

Directorul Executiv al Qatar Airways Group, Excelenţa Sa Dl. Akbar Al Baker, ridică  trei premii importante la Salonul de Aeronautică de la Paris

Qatar Airways, desemnată „Linia aeriană a anului”, primeşte distincţia mult râvnită pentru a treia oară. Premiile sunt o recunoaştere a angajamentului deplin al liniei aeriene faţă de pasagerii săi.

Qatar Airways a primit trei dintre cele mai importante distincţii din domeniul aeronautic în cadrul Premiilor Skytrax pentru cele mai bune companii aeriene din lume, câştigând pentru a treia oară titlul de Linia aeriană a anului. Obţinerea repetată a unei astfel de distincţii reprezintă o realizare majoră pentru o companie aeriană.

Linia aeriană a anului, cea mai înaltă distincţie din categoria premiilor anuale Skytrax, este dovada angajamentului şi dedicării faţă de asigurarea excelenţei în servicii şi a unei experienţe de calitate pentru toţi pasagerii care zboară cu Qatar Airways. Reflectă serviciul de cinci stele pentru care este renumită compania Qatar Airways.

Premiul este acordat într-o perioadă în care linia aeriană cunoaşte o dezvoltare semnificativă ca urmare a îmbunătăţirilor majore aduse flotei în ultimele 10 luni, prin darea în folosinţă a aeronavelor Airbus A380 şi Airbus A350, în calitate de client de lansare la nivel mondial.

Pe lângă distincţia Linia aeriană a anului, companiei Quatar Airways i-au fost acordate alte două premii: Cele mai bune scaune la Business Class şi Cea mai bună linie aeriană din Orientul Mijlociu, acesta din urmă fiind câştigat pentru a opta oară.

Premiile Skytrax pentru cele mai bune companii aeriene din lume, decernate Miercuri, 16 Iunie la Musée de l'Air et de l' Espace în cadrul Salonului de Aeronautică de la Paris, sunt cunoscute drept premiile acordate de pasageri. Pentru desemnarea câştigătorilor din 2015, milioane de călători din 160 de ţări diferite au răspuns la sondaje privind satisfacţia pasagerilor.

Directorul Executiv al Qatar Airways Group, Excelenţa Sa Dl. Akbar Al Baker, a afirmat următoarele:

„Sunt onorat să conduc o linie aeriană care a urmat cu atâta succes calea către excelenţă şi inovaţie, demonstrând sentimentul permanent de mândrie al echipei faţă de munca pe care o desfăşoară şi experienţa pe care o oferă fiecărui pasager.

„Pentru a deveni o linie aeriană onorată cu distincţii este nevoie de dedicare şi pasiune, pentru a menţine această poziţie de lider este nevoie de angajament, iar pentru aceasta doresc să mulţumesc fiecărui membru al echipei Qatar Airways.

„Pasagerii noştri se află în centrul a tot ceea ce facem la Qatar Airways şi suntem foarte mândri că acest lucru este confirmat de ei prin acordarea acestor trei premii Skytrax.

„Aceste distincţii reflectă satisfacţia pasagerilor noştri; alegerea lor este să zboare cu o companie aeriană de cinci stele, iar astăzi au ales Qatar Airways drept Cea mai bună linie aeriană din lume, pentru a treia oară.

„Qatar Airways depune eforturi pentru a oferi cea mai bună experienţă de călătorie clienţilor săi la nivelul întregii reţele internaţionale formate din 147 de destinaţii, asumându-şi angajamentul de a oferi servicii de calitate fiecărui pasager care zboară cu compania noastră.”

De curând, au fost efectuate îmbunătăţiri considerabile la Qatar Airways, printre acestea numărându-se deschiderea celui mai mare salon Business Class din lume, „Al Mourjan'”, ȋn Aeroportul Internaţional Hamad din Doha; o modernizare completă a sistemului de divertisment la bord folosit de linia aeriană, Oryx One, truse de uz personal introduse recent la toate clasele de călătorie; meniuri noi la bord, îmbunătăţiri ale sistemului de check-in şi multe altele.

Flota modernă a Qatar Airways este expusă la Salonul Aeronautic de la Paris, ediţia 2015, compania prezentând cinci dintre cele mai bune aeronave de ultimă generaţie pe care le deţine –Airbus A380, A350 XWB, A320 şi A319 şi un Boeing 787 Dreamliner.

Qatar Airways, cotată drept transportator aerian de cinci stele, este una dintre liniile aeriene cu cea mai rapidă creştere din lume care operează una dintre cele mai tinere flote. Qatar Airways foloseşte 160 de aeronave care zboară către 147 de destinaţii cheie de afaceri şi recreative, situate pe şase continente.

Pentru imagini:

Note către editori:

Despre Qatar Airways:

Qatar Airways, transportatorul naţional al Statului Qatar, este una dintre liniile aeriene cu cea mai rapidă creştere care operează una dintre cele mai tinere flote din lume. Qatar Airways dispune de o flotă modernă formată din 160 de aeronave care zboară către 147 de destinaţii cheie de afaceri şi recreative, situate pe şase continente. Qatar Airways este membră a Alianţei mondiale Oneworld. Alianţa a primit numeroase premii, fiind desemnată de către Skytrax în 2014 drept Cea mai bună alianţă aeriană din lume, pentru al doilea an consecutiv. Qatar Airways a fost primul transportator din Golf care a devenit membru al alianţei aeriene mondiale Oneworld, ceea ce le permite pasagerilor săi să beneficieze de peste 1 000 de aeroporturi din peste 150 de ţări, cu 14 250 de plecări zilnice.

Qatar Airways a lansat de curând Oryx One, o interfaţă îmbunătăţită pentru sistemul de divertisment în timpul zborului, crescând de la 950 la 2 000 numărul filmelor şi emisiunilor tv ce pot fi vizionate la bord. Pasagerii care aleg zborurile Qatar Airways deservite de aeronavele B787, A350, A380, A319 şi preferatul A330 pot să comunice, de asemenea, cu prietenii şi familia din orice colţ al lumii, folosind serviciile Wifi şi GSM la bord cu care este dotată linia aeriană de cinci stele.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul nostru internet www.qatarairways.com sau paginile noastre de Facebook, Twitter, Google+, Instagram, şi YouTube.

Pentru imagini corporative ale Qatar Airways, faceţi click aici: http://www.qatarairways.com/corporateimages

Pentru mai multe informații, vǎ rugǎm contactați:
Qatar Airways Group, Corporate Communications Department
Tel: +974 40222200
Fax: +974 40225350
E-mail: qrmedia@qatarairways.com.qa
Corporate Communications Department
Qatar Airways

Cuvinte cheie:  Qatar Airways  premiu  Salon Aeronautică  Paris

COMPANIA AERIANĂ QATAR AIRWAYS PRIMEŞTE DISTINCŢIA „LINIA AERIANĂ A ANULUI” ÎN CADRUL EDIŢIEI 2015 A PREMIILOR SKYTRAX PENTRU EXCELENŢĂ  ÎN TRANSPORT AERIAN