MASINI, PREMII, FETE SI VEDETE LA RETRO AMERICAN MUSCLE CARS

Bucureşti - 04 iunie 2015 -

Cea de-a doua editie a expozitiei automobilelor clasice americane, Retro American Muscle Cars, s-a incheiat duminica, 31 mai, cu festivitatea de acordare a premiilor.

Vremea foarte frumoasa, masinile spectaculoase si numeroasele surprize pregatite de organizatori au atras un public numeros la Retro American Muscle Cars 2105.

Printre vizitatori sau numarat si vedetelepasionate de masinile puternice, printre care Roxana Ciuhulescu, Vladimir Draghia, Ion „Iron” Oncescu, Corina – cea care a sustinut si un concert pe scena evenimentului,Julia Jianu, Ion Pascu, DJ Hara sau Roxana Nemes.

Automobilele expuse au atras admiratia si comentariile vizitatorilor, care au contribuit prin voturile lor la stabilirea premiantilor. In finalul evenimentului, organizatorii - Retromobil Club Romania, Bucuresti Mall si Game World - au acordat urmatoarele premii:

·    Premiul Publicului pentru cea mai apreciata masina:

- Locul 1:  Ford Mustang Mach 1 model 1970. Proprietar: Heritage Auto

- Locul 2:  Cadillac Coupe de Ville model 1959. Proprietar: Dl. Dumitru Chirea

- Locul 3:  Chevrolet Corvette C1 model 1959. Proprietar: Oldtimer Studio

·    Premiul Vedetelor pentru cea mai spectaculoasa masina:

- Chevrolet Corvette C3 model 1979

·    Premiul pentru cea mai originala masina:

-  Cadillac Coupe de Ville model 1960. Proprietar: Dl.Paul Sindie

·    Premiul pentru cea mai lunga masina:

-  Buick Invicta model 1962. Proprietar: Dl. Marin Dobre

·    Premiul pentru automobilul cu cea mai mare capacitate cilindrica:

- Chevrolet El Camino SS model 1972. Proprietar: High Class Auto

·    Premiul pentru cea mai zgomotoasa masina:

-  De Soto Coupe model 1947. Proprietar: Dl. Vali Ghicuta

·    Premiul pentru automobilul care a strabatut cea mai lunga distanta pentru a participa la expozitie:

-  Buick Riviera model 1972. Proprietar: Dl. Alexandru Matusciac

·    Premiul pentru cel mai vechi automobil:

- Ford T model 1918. Proprietar: Oldtimer Studio

Un alt moment special la Retro American Muscle Cars 2015 a fost „Minutul de Aur”, atunci cand, in aplauzele celor prezenti, automobilele expuse si-au turat motoarele la maximum, interpretando adevarata simfonie a cailor putere.

In final, atunci cand seara s-a lasat peste parcarea Bucuresti Mall, herghelia acestor bijuterii pe roti, s-a raspandit pe bulevardele capitalei, cu promisiunea de a-asi da din nou intalnire, in acelasi loc, in primavara 2016.

Despre Retromobil Club Romania

Asociatia nationala a posesorilor si restauratorilor de vehicule istorice,Retromobil Club Romaniaa luat fiinta in primavara anului 1998. Primul eveniment marcant a fost standul Retromobil din cadrul S.A.B. '98. Printre evenimenteleorganizate in 2015 se numaraRetro Parada Primaverii, Raidul Marii Negre si Retromobil in Turul Romaniei. In prezent, Retromobil Club Romania are 650 de membri, organizati in filiale judetene si regionale.

Despre Bucuresti Mall

Bucuresti Mall face parte din Grupul Anchor, prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Pe langa Bucuresti Mall,Grupul Anchor mai detine centrul comercial Plaza Romania, Anchor Plaza, prima cladire de birouri clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences.

Despre Game World Romania

Game World Romania este una dintre companiile reprezentative pe piata centrelor de divertisment, avand ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice.Compania este prezenta in Bucuresti si inalte 5 orase importante din tara: Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Sibiu si Alba Iulia.Game World Romania are 10 sali de jocuri si peste 720 de posturi de joc.In 2015Game World aniverseaza 16 ani de activitate in Romania.

Persoana de contact
Attila Torok – Director Game World Bucuresti Mall
Tel: 0722683311
Email:otto@gameworld.ro