LEROY MERLIN deschide in Ploiesti cel de-al treilea magazin din Romania

15 mai 2015, 10.53 - Afaceri   Construcţii

Bucuresti - 15 mai 2015 - Retailerul francez de bricolaj LEROY MERLIN deschide joi, 14 mai, la Ploiesti, cel de-al treilea magazin din Romania. Magazinul este situat in cadrul centrului comercial aflat pe DN1, km. 6, comuna Blejoi, jud. Prahova si este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele LEROY MERLIN.

Achizitia operatiunilor comerciale din Romania ale lantului bauMax permite LEROY MERLIN sa-si extinda mult mai repede reteaua de magazine. Reamenajarea si redeschiderea sub sigla LEROY MERLIN a magazinului din Ploiesti este primul pas in expansiunea accelerata a preturilor mici in toata Romania. In curand vor urma si alte deschideri in alte orase, astfel incat din ce in ce mai multa lume sa beneficieze de preturi mici si de case frumoase.

LEROY MERLIN pregateste pentru ploiesteni o oferta generoasa de zeci de mii de produse de bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit la preturi mici. Aceasta oferta este integrata intr-un magazin care are o suprafata de 12.000 mp si o echipa formata din 100 de colaboratori din vechiul magazin si noi angajati.

“Deschiderea celui de-al treilea magazin LEROY MERLIN in Romania este un pas firesc al filosofiei preturilor mici LEROY MERLIN - preocuparea constanta de a micsora preturile - pentru ca amenajarea casei sa fie la indemana clientilor nostri. Acum aducem si in Ploiesti acest concept, intr-un oras care ne-a interesat de mai mult timp din acest punct de vedere, si tocmai de aceea, am organizat aici, in cele mai mici detalii, cel de-al treilea magazin din tara. Ii asteptam pe ploiesteni cu foarte multe suprize placute, in plus fata de surprizele prețurilor mici, prezente oricum tot timpul”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN Romania.

Primul magazin detinut de Leroy Merlin in Romania a fost deschis in septembrie 2011, in cadrul parcului de retail Colosseum din Chitila. Magazinul din nordul Capitalei a inregistrat in 2013 cele mai mari vanzari per magazin de pe piata romaneasca de bricolaj.

“Toata echipa si eu suntem mandri de munca depusa. Am incercat sa realizam un magazin agreabil si primitor, cu produse la preturi extraordinare. Suntem cu totii focusati pe satisfacerea nevoilor clientilor nostri si vrem ca ei sa aiba acces la preturi mici pentru a-ti imbunatati caminul. Bine ati venit in noul magazin LEROY MERLIN Ploiesti!”, a declarat Arnaud de Chardon, directorul magazinului.

Prin pozitionarea pe piata romaneasca, “Preturi uimitoare pentru o casa primitoare”, LEROY MERLIN ofera clientilor sai produse pentru bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit la cele mai mici preturi.

Selectiile lunare sunt prezentate online pe site-ul www.leroymerlin.ro si pe www.facebook.com/LeroyMerlinRomania. In afara de informatii utile despre produse, site-ul prezinta si sfaturi utile pentru amenajarea locuintei, catalogul lunar, detalii de contact pentru reteaua de magazine etc.

Fondat in 1923, LEROY MERLIN este liderul actual al pietei de bricolaj din Franta si al treilea retailer de profil la nivel mondial. LEROY MERLIN Romania face parte din Adeo.

Cuvinte cheie:  LEROY MERLIN  deschidere  magazin