Campanie nationala de informare si constientizare Asociatia ECO LIGHTING COLLECT

24 aprilie 2015, 04.49 - Afaceri   Tehnologie   Energie   Mediu

Bucuresti - 24 aprilie 2015 - Asociatia ECO LIGHTING COLLECT, organizatie colectiva autorizata pentru preluarea responsabilitatii producatorilor de echipamente electrice si electronice pentru gestionarea deseurilor de echipamente electrice si electronice, avand ca parteneri Comisariatul Judetean Brasov al Garzii Nationale de Mediu, Inspectoratul Scolar al judetului Brasov si Scoala Gimnaziala Bod, organizeaza, in data de 27 aprilie 2015, in localitatea Bod, judetul Brasov, in incinta Scolii Gimnaziale Bod, la orele 11:00, un eveniment in cadrul campaniei de informare si constientizare “Pentru o viata sanatoasa, recicleaza !”.

In cadrul acestei campanii de informare si constientizare au mai avut loc evenimente in localitatile Santamaria Orlea, judetul Hunedoara si Husasau de Cris, judetul Bihor.

Obiectivele acestei campanii sunt reprezentate de constientizarea efectelor nocive pe care le poate avea gestionarea necorespunzatoare a deseurilor de surse/echipamente de iluminat precum si modalitatile de reutilizare / reciclare a acestor deseuri.

Donario International SRL
tel/fax: 021.316.43.80
office@donario.ro

Cuvinte cheie:  gestionare  deseuri  electrice