Dr. Oetker a achiziţionat brandul “Alex“-Deserturi de la Alex&Comp

20 aprilie 2015, 04.51 - Afaceri

Bucureşti - 20 aprilie 2015 -

Gamă lărgită de produse oferită gospodinelor din România

În luna martie a acestui an compania Dr.Oetker România a cumpărat brandul Alex de la societatea românească Alex & Comp ce activează in localitatea Vânători, judeţul Galaţi.

Compania Alex & Comp este specializată în fabricarea şi comercializarea ingredientelor pentru patiserie şi deserturi, vopselurilor de ouă dar şi conservanţilor având o experienţă de 21 ani în acest domeniu. Produsele comercializate sub brandul Alex sunt prezente pe rafturile magazinelor din România dar şi la export. Societatea este controlată în mod egal de Dan si Cătălin Alexandrescu şi a înregistrat in 2013 o cifră de afaceri pentru gama de produse deserturi de aprox. 3,7  milioane euro, cu o creştere de aproximativ 21 % faţă de 2012.

Cu o tehnologie de producţie moderna, compania Alex & Comp realizează produse de calitate în conformitate cu standardele internaţionale, iar materia primă utilizată în procesul de producţie este atent verificată, atât în laboratorul propriu, cât şi în laboratoarele LAREX. Brandul Alex este binecunoscut consumatorilor din Romania iar Dr.Oetker Romania intentionează să consolideze gama de produse sub marca Alex. Dr.Oetker România isi propune sa vina permanent în ajutorul gospodinelor aducând pe piaţă produse moderne, inovative.

Compania germană Dr. Oetker are o tradiție de peste 120 de ani pe plan internațional, iar în România activează încă din anul 1998. Astăzi, Dr.Oetker România ocupă, cu cele peste 230 produse, poziția de lider de piață pe categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate. Brandul vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.

Curtea de Argeş, Aprilie 2015

PR-Contact: