Adecco România continuă demersul de susţinere a tinerilor sportivi, prin demararea proiectului Team Tokio 2020

31 martie 2015, 12.31 - Afaceri   Social   Sport

Bucuresti - 31 martie 2015 - Adecco România dă startul unui nou proiect prin care susţine în continuare tinerii sportivi. Team Tokio 2020 este programul prin care tineri din doua arii sportive vor fi sponsorizaţi timp de cinci ani de zile, pentru a face parte din lotul national al României la Jocurile Olimpice Tokio 2020.

Desi mai putin in atentia publicului, cele doua ramuri sportive din care fac parte tinerii aleşi, scrimă şi atletism, aduc performanţă si motive de mandrie Romaniei.

Sponsorizarea consta in sustinerea cheltuielilor sportivilor legate de transport, cazare la competiţiile sportive, achiziţionarea echipamentelor şi brand-uirea lor. ”Continuăm să susţinem tinerele talente din lumea sportului, asa cum am inceput sa facem in urma cu multi ani. Credem în faptul că sportul educă şi formează caractere, drept pentru care invităm cât mai mulţi oameni să se alăture initiativei noastre. Ei o vor putea face si prin intermediul platformei de crowdfunding pe care o avem in vedere pentru o dezvoltare ulterioara. Tinerii susţinuţi, şi nu numai, îşi vor expune povestea pentru a primi sprijin din partea oricărei persoane doritoare”, declară Florin Godean, Country Manager Adecco România.

De asemenea, tinerii vor putea fi integraţi şi în alte programe de responsabilitate socială corporativă pe care Adecco România le-a dezvoltat de-a lungul timpului. Printre ele se numără: proiectul de reconversie profesională dedicat sportivilor care şi-au încheiat cariera de performanţă, programul Win for Youth, care implică realizarea unor activităţi sportive ce se cuantifică în kilometri. Fiecare kilometru este transformat într-o sumă de bani ce este donată ulterior unor fundaţii caritabile din întrega lume. Persoanele participante sunt angajaţii Adecco sau oamenii din exterior care doresc să sprijine acest demers.

“Prin iniţiativa programului Team Tokio 2020 ne dorim, totodată, ca şi alte companii să ne ia exemplu, pentru a putea susţine împreună sportivii de performanţă din domenii mai puţin încurajate până acum sau mai puţin promovate”, adaugă Florin Godean, Country Manager Adecco România.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne scrieti la: andreea.burlacu@friends-tbwa.ro

Adecco este un brand social. Pentru a fi conectaţi în timp real la noutăţile companiei, ne puteti urmări şi aici:

Grupul Adecco este lider mondial in furnizarea de servicii specializate de resurse umane.
Serviciile oferite au la baza 50 de ani de experiența și cunoștințe, acumulate de-a lungul timpului, metode și tehnici moderne de lucru, cunoașterea pieței din Romania și ințelegerea clara a nevoilor clienților.

Adecco ofera o gama completa de servicii de resurse umane unui numar de peste 100.000 de clienți in fiecare zi: selectie și recrutare pentru plasament permanent, munca temporara, outsourcing, management de proiect, recrutare in masa, calcul salarial, onsite, centru de evaluare, outplacement și outstaffing (reconversie profesionala externa), administrare personal.

Cuvinte cheie:  Adecco  sponsor  sportivi