Perfect Tour lanseaza cel mai complex si dinamic portal de vacante personalizate si croaziere din Romania

13 martie 2015, 12.41 - Afaceri   IT&C   Turism

Bucuresti - 13 martie 2015 - Noul site Perfect Tour este “viu” si nu un motor de cautare complet automat. Ofertele afisate sunt atent selectate de cei mai experimentati consultanti, iar Call Center-ul ofera suport 24/7 internautilor pasionati de calatorii.
• Portalul Perfect Tour ofera, in premiera pentru Romania, acces in timp real la ofertele celor mai importante opt linii de croziere din lume: Norwegian Cruise Line, Disney Cruise Line, Carnival Cruises, MSC Cruises, Costa Crociere, Royal – Azamara – Celebrity, Oceania Cruises si Princess Cruise Line.
• Datorita tehnologiei si a design-ului full-responsive, noul site se adapteaza perfect oricarui tip de dispozitiv, fie ca vobim de smartphone, tableta, desktop sau laptop.
• Cautarile efectuate intorc rezultate in timp real din mai multe sisteme de rezervari, clientul obtinand astfel cele mai bune tarife.
• Integrarea unui nou sistem de management al cererilor de oferta permite scaderea cu peste 25% a timpilor de raspuns.
• Prin crearea unui cont, utilizatorii au acces la o multime de facilitati, precum “salvarea” ofertelor preferate, accesarea istoricului, urmarirea comenzilor sau plata online.

Perfect Tour, cea mai puternica agentie de turism din regiune, impune noi standarde in online, prin lansarea celui mai complex si dinamic portal de personalizat vacante si croaziere din Romania, la numai sase luni de la revolutionarea pietei offline prin inaugurarea primului Travel Boutique din Romania. Noul portal Perfect Tour se adapteaza perfect oricarui dispozitiv, fie ca vobim de smartphone, tableta, desktop sau laptop, ofera pasionatilor de calatorii o experienta multimedia unica, navigarea fiind intuitiva, si, poate cel mai important, este “viu” si are “suflet”. Consultantii de turism experimentati din Call Center-ul Perfect Tour sunt disponibili 24h/7 pentru vizitatorii www.perfect-tour.ro .
“Perfect Tour a fost, este si va fi un trend setter in lumea vacantelor. Investim, inovam continuu si, intotdeauna, punem clientul pe primul loc. Primul pas in online l-am facut inca de la inceputuri, in 2004. Apoi, am consolidat si ne-am perfectionat, in 2013, obtinand medalia de argint la eTravel Awards, categoria Travel Agency Website. In era digitala insa, lucrurile evolueaza cu viteze ametitoare. Noul www.perfect-tour.ro inglobeaza ultimele tehnologii, dar ofera si un ingredient unic, importat din offline – asistenta turistica si consilierea live, 24h/7”, declara Sorin Vaduvoiu, director executive Perfect Tour.

“Concret, noul portal full-responsive si multi-language nu este un motor de cautare complet automat, ci poate oferi suport si sfaturi non-stop internautilor aflati in cautarea vacantei perfecte, prin intermediul Chat-ului Live si a Call Center-ului, in care lucreaza numai agenti cu experienta. Mai mult, noul portal Perfect Tour permite plata online sau in orice agentie, precum si personalizarea in detaliu a calatoriilor. Din cateva click-uri, de exemplu, puteti inchiria o masina in Bali, achizitiona bilete la un concert la Roma sau cumpara bilete pentru o plimbare cu Duck-ul pe Tamisa”, explica Sorin Vaduvoiu.
Noul portal Perfect Tour are un design intuitiv, este usor de folosit si permite efectuarea de cautari simultane in mai multe sisteme de rezervari pentru hoteluri, bilete de avion, croaziere sau masini de inchiriat. Produsele exclusive Perfect Tour, precum Circuitele Explore, City Break-urile sau Vacantele Tematice, si ofertele speciale sunt si ele actualizate in timp real, vizitatorii fiind tot timpul la curent cu disponibilitatile si cele mai bune tarife. Iar, foarte important, portalul permite personalizarea vacantelor. Cu numai cateva click-uri, utilizatorii pot inchiria o masina, de exemplu, sau isi pot “condimenta” sejurul cu activitati optionale la tarife negociate, evitand astfel pierderea timpului pretios din vacanta si confruntarea cu preturile optionalelor din receptiile hotelurilor.
Pagina de start este impartita in sectiuni clare si bine delimitate, iar accesarea paginilor speciale, cu promotii, oferte speciale, idei de vacanta sau produse exclusive, se face intuitiv, prin intermediul unor pictograme sensibile la trecerea mouse-ului. Tot la capitolul interactivitate, site-ul Perfect Tour are implementat un meniu expandabil, ce imbunatateste accesul in principalele pagini. De asemenea, portalul pune accentul pe nevoile calatorilor, oferind posibilitatea personalizarii vacantei dorite. Prin cateva click-uri se poate rezerva o masina, achizitiona o asigurare de calatorie sau adauga cazarii si transportului cateva activitati optionale in destinatia aleasa.
Disneyland Paris, destinatia magica pentru care Perfect Tour este operator oficial in Romania, beneficiaza de o sectiune dedicata complexa. Clientii pot vedea in timp real ofertele speciale si disponibilitatile. Iar detaliile, hartile si serviciile optionale, ce pot spori magia vacantei pentru copii, sunt prezentate intr-o forma usor de parcurs.
In premiera pentru Romania, noul portal Perfect Tour ofera acces in timp real la ofertele celor mai importante opt linii de croziere din lume: MSC Cruises, Norwegian Cruise Line, Disney Cruise Line, Carnival Cruises, Costa Crociere, Royal – Azamara – Celebrity, Oceania Cruises si Princess Cruise Line. Astfel, pasionatii de calatorii pot urmari unde pleaca nava preferata, pot face comparatii si pot alege exact ce itinerariu li se potriveste. Bineinteles, pentru informatii, detalii suplimentare si optiuni, Chat-ul Live si Call Center-ul sunt disponibile 24h/7, experientele clientilor fiind pe primul loc.
Odata cu lansarea noului portal, Perfect Tour introduce posibilitatea platii online, cu cardul, in deplina siguranta. Pentru cei care nu prefera transferurile online si pentru vacantele exlusiviste, cu tarife ce depasesc limita de plata cu cardul, rezervarea se poate face pe site si plata, in agentie, prin virament bancar sau cash. De asemenea, contul de client Perfect Tour permite, printre altele, “salvarea” ofertelor preferate, accesarea istoricului si urmarirea comenzilor.
Lansarea noului portal Perfect Tour face parte dintr-o strategie complexa de dezvoltare si consolidare a prezentei in mediul online. Proiectul, cofinantat prin intermediul Fondului European de Dezvoltare Regionala, urmareste cresterea eficientei operationale, a productivitatii si a calitatii serviciilor si include si o noua platforma pentru partenerii Perfect Tour. Valoarea totala a investitiei depaseste 240.000 de euro.

Despre Perfect Tour
Fondata in 2004, Perfect Tour a devenit in scurt timp una dintre cele mai importante agentii de pe piata serviciilor de turism din Romania, cu 12 locatii proprii si filiale strategice in Republica Moldova, Ucraina, Bulgaria, Cehia, Slovacia si Statele Unite ale Americii.
In 2014, Perfect Tour a fost desemnata “Cea mai buna agentie de turism din Romania” si a obtinut medalia de argint la categoria “Turism Business & MICE” in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference 2014 - cel mai important eveniment in industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania.
Mai mult, Perfect Tour este lider regional pe segmentul managementului calatoriilor de afaceri si partener exclusiv al uneia dintre cele mai cunoscute companii multinationale de travel management, Global Star, in Romania si Republica Moldova. Pentru a oferi aceeasi valoare adaugata clientilor din toate tarile in care opereaza, Perfect Tour utilizeaza si un “ingredient” unic pe piata BTM din Europa de Est. Singurul Call Center Live din industria regionala de Travel Management Services permite operarea, printr-un simplu apel telefonic sau e-mail, de rezervari de bilete de avion, cazari interne sau internationale, servicii de rent a car, bilete de tren, servicii suplimentare MICE, etc..
Perfect Tour este agentie acreditata IATA si este afiliata mai multor organizatii internationale. De asemenea, din 2009, Perfect Tour este reprezentant oficial Disneyland Paris in Romania.

Cuvinte cheie:  portal  vacante  personalizate