International Law Office (ILO) premiază pentru prima dată excelența profesională a unui avocat colaborator

02 martie 2015, 11.43 - Afaceri   Justiţie   Avocatură

Bucuresti - 02 martie 2015 - Dana Blaer, Avocat Senior în cadrul Țuca Zbârcea & Asociații a primit distincția „Client Choice”/ILO ca urmare a implicării în proiectele firmei în domeniul dreptului societar și comercial. Ea este primul avocat non-partener din România care câștigă un asemenea trofeu.

Prestigiosul ghid internaţional International Law Office (ILO) şi portalul juridic Lexology au făcut publice rezultatele „Client Choice Guide – International”, o amplă analiză a celor mai apreciaţi avocaţi de către consilierii juridici. Studiul a luat în calcul criterii precum calitatea serviciilor prestate, simţul comercial, transparenţa cu privire la onorariile practicate, promptitudinea în comunicarea cu clienţii etc.

Din România, avocata Dana Blaer a fost desemnată câștigătoare unică în categoria Drept societar/Comercial (General Corporate), urmare a opțiunii exprimate de subiecții intervievați. Dana Blaer are o experiență juridică de 11 ani, făcând parte din echipa Țuca Zbârcea & Asociații din anul 2005. Specializată în drept societar și comercial, precum și fuziuni și achiziții și dreptul proprietății intelectuale, ea a fost promovată Avocat Senior în 2013.

Premiul „Client Choice”/ILO este o recunoaștere a aportului Danei în proiecte de anvergură ale firmei: „Această distincție mă obligă și mai mult, este o bucurie și o onoare să fiu inclusă pe lista câștigătorilor din acest an și le mulțumesc pe această cale atât clienților care m-au recomandat, cât și International Law Office (ILO)”, a precizat Dana Blaer.

Avocata din România este singurul colaborator al unei firme de avocatură care a câștigat un asemenea premiu. Potrivit reprezentanților Țuca Zbârcea & Asociații, succesul Danei evidențiază calitățile profesionale remarcabile ale echipei în ansamblu, o echipă de avocați valoroasă și puternică în toate eșaloanele ierarhice.
Trofeul „Client Choice”/ILO ajunge pentru a doua oară la echipa Țuca Zbârcea & Asociații, după ce în 2014 avocata Silvana Ivan a fost recunoscută pentru expertiza în domeniul Pieţelor de Capital, fiind singurul partener din România evidențiat în această arie de practică. În urma sondajului din acest an, șapte avocaţi români au fost desemnaţi câştigători ai Client Choice Award, trofeele fiind acordate în cadrul unei ceremonii în data de 19 februarie la Londra. Potrivit organizatorilor, anul acesta au fost selectaţi 414 avocaţi din 68 de jurisdicţii.

O listă completă a câștigătorilor este disponibilă în ghidul „Client Choice - International 2015” și online la www.ClientChoice.com

Contact marketing
Alina Pintică