03 februarie 2015, 11.41 - Afaceri

Bucuresti - 03 februarie 2015 - Biroul din Bucuresti al Schoenherr o promoveaza pe Adriana Radu in pozitia de partener incepand cu 1 februarie 2015. Adriana Radu este specializata in achizitii si fuziuni, cu precadere in domeniile media, tehnologie si comunicatii. Adriana s-a alaturat echipei Schoenherr in 2010, dupa ce a acumulat o experienta semnificativa in broadcasting si servicii media digitale, infrastructura de comunicatii, reglementari de comunicatii, productie si distributie de film si programe TV, tehnologia informatiei, marketing, sponsorizare si advertising, muzica si proprietate intelectuala. Experienta Adrianei include numeroase proiecte, intre care preluari, fuziuni si restructurari de companii in piata media din intreaga Europa de Est.

Astfel, incepand cu 1 februarie, biroul local al Schoenherr numara 11 parteneri: Oana Constantinescu (Alexandru), Simona Chirica, Monica Cojocaru, Matei Florea, Sebastian Gutiu (managing partner), Madalina Neagu, Narcisa Oprea, Markus Piuk, Silvia Opris (Popa), Adriana Radu si Catalin Suliman.

Contact:

Raluca Lupu, PR
T: +4021 319 67 90, E: r.lupu@schoenherr.eu

Despre Schoenherr
Schoenherr a fost fondată în 1950 la Viena şi s-a dezvoltat pentru a deveni o firmă de avocatură corporate de top din Austria şi Europa Centrală şi de Est. Operând prin birourile localizate în Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Istanbul, Liubliana, Praga, Sofia, Viena, Varşovia şi Zagreb (birou în cooperare), Schoenherr este o adevărată firmă europeană. În prezent, aproximativ jumătate dintre cei 310 avocaţi ai firmei sunt activi în sediile din afara Austriei.
În România, Schoenherr şi-a început operaţiunile în 1996, fiind la acel moment una dintre primele firme de avocatură ce oferea servicii juridice la standarde de calitate europeană. De-a lungul anilor, Schoenherr şi Asociaţii a fost implicat în proiecte de cea mai mare anvergură şi a oferit soluţii juridice si fiscale unor probleme din cele mai variate.

Cuvinte cheie:  Schoenherr & Asociatii  comunicat  presa