Maurer Imobiliare a obținut certificare TÜV pentru trei dintre imobilele construite

17 octombrie 2014, 10.15 - Afaceri   Construcţii   Imobiliare

Bucuresti - 17 octombrie 2014 - Compania Maurer Imobiliare, fondată de omul de afaceri Simon Maurer, a obținut certificatul TÜVRheinland pentru trei dintre blocurile construite în ultimul an în cadrul proiectelor rezidențiale dezvoltate la Brașov și Sibiu sub marca Avantgarden 3.

Având o experiență de nouă ani în domeniul construcțiilor rezidențiale în România, fiind lider pe acest segment în zona Transilvaniei din punct de vedere al volumului de vânzări, compania Maurer Imobiliare și-a propus o evaluare obiectivă a imobilelor sale și a procesului de construcție, dorind să confirme încă o dată clienților că respectă standardele de siguranță și legislația în domeniu.
În acest sens a fost contractată compania TÜV Rheinland, care a acordat asistență pe parcursul întregului ciclu de construcţie a două imobile din Brașov și a primului bloc construit la Sibiu. TÜV Rheinland a supervizat lucrările în cadrul celor două proiecte, prin intermediul unor experți neutri, specialiști în domeniul construcțiilor, care au asistat echipa Maurer Imobiliare pe parcursul tuturor etapelor proiectului de construcţie, de la planificarea proiectului până la recepția finală. Acest proces s-a desfășurat pe parcursul a mai mult de un an de zile și a avut ca scop certificarea calității în timpul execuției construcțiilor.

Maurer Imobiliare – exigență în construcții
Compania Maurer Imobiliare s-a dezvoltat după principiile și valorile germane implementate de fondatorul său în România și a dorit să asigure încă o dată clienții și potențialii cumpărători că standardele aplicate pentru proiectele Avantgarden 3 se ridică la cel mai înalt nivel.

„De-a lungul timpului am creat o cultură a siguranței în construcții, în care atât angajații cât și compania se susțin reciproc în acest demers, asumându-ne împreună răspunderea pentru apartamentele pe care le predăm.
Din dorința de a îndepărta orice urmă de îndoială a potențialilor clienți, am solicitat monitorizarea calității pe perioada execuției blocurilor B17 și B18 din complexul Avantgarden3 Brașov, precum și pentru imobilul B1 din proiectul Avantgarden3 Sibiu, cu scopul de a atesta calitatea construcției acestora.
Suntem lideri de piață de câțiva ani, clienții noștri au anumite așteptări de la apartamentele pe care le oferim. Dorim să venim și pe viitor cu servicii din ce în ce mai bune. Aceste argumente au fost decisive atunci când am luat decizia de a ne evalua proiectele, obiectivul principal fiind dorința de a ne îmbunătăți permanent serviciile. Ne dorim să avem clienți mulțumiți și motive în plus pentru a fi mândri de rezultatele obținute.”

Lucrările de construcție continuă conform planificărilor. La Brașov până în acest moment au fost predate 16 din cele 18 blocuri prevăzute în prima fază a proiectului, urmând ca în această iarnă să fie predate cele două imobile certificate. Se lucrează în prezent la cea de-a doua fază a proiectului, ce va cuprinde aproximativ 1200 de unități locative.
Primul bloc construit la Sibiu a fost predat, iar cel de-al doilea imobil este în curs de execuție, având ca termen de finalizare luna iulie 2015.

Liliana Țene | Director Marketing
Maurer Imobiliare