Compania "Premier Business Group" a finalizat un nou proiect imobiliar in iulie 2009

15 iulie 2009, 11.10 - Construcţii   Imobiliare

Bucureşti - 15 iulie 2009 - Centrul comercial modern “Premier Design & Construct” , se afla in Valea Cascadelor, zona foarte bine cunoscuta pentru comercializarea materialelor de constructii si nu numai, avand o suprafata totala de 1000mp cu 22 de magazine, valoarea investitiei fiind de 3 milioane Euro, a declarat domnul Ercan Colmekci, Managing Partner Premier Business Group .

O suprafata de 70% din Premier Design & Construct a fost ocupata. La capacitatea maxima Premier Design & Construct va produce peste 300.000 euro anual.

Dupa proiectul Premier Design & Construct, vom demara Proiectul “Premier Business Center Vitan”din Calea Vitan , un Office Building 2S+P+M+6.

In ciuda crizei imobilare, avem incredere in perpectiva foarte buna a pietei din Romania. Sunt multe lucruri de facut, iar nevoia societatii, care este in continua crestere, confirma acest lucru .

Dupa stabilirea conditiilor de creditare din sistemului financiar, aceste nevoi se vor transforma in cereri concrete. Astfel, noi salutam proiectul de finantare "Prima casa" care ar trebui continuat si diversificat.

Premier Business este o societate cu capital strain, ce activeaza in sectorul investitiilor imobiliare si al constructiilor, dezvoltand proiecte rezidentiale, de birouri si industriale.

Ercan Çölmekçi
Managing Partner