Meryem Uzerli se intoarce cu un nou management si un nou proiect TV

09 octombrie 2014, 04.36 - Afaceri   Artă & Entertainment   Social

Bucuresti - 09 octombrie 2014 -

Meryem Uzerli, celebra in peste 50 de tari pentru rolul sultanei din serialul drama "Suleyman Magnificul", se intoarce dupa o pauza de un an cu o noua echipa de management: agentia Lyons Consulting, condusa de Dany Lyons va fi reprezentatul exclusiv al lui Meryem pe plan international. Lyons are peste 20 de ani de experienta internationala in consultanta de brand.

Pentru piata din Turcia, Lyons a incheiat un parteneriat cu Icon Talent Management, care se ocupa exclusiv de relatia cu presa si managementul artistic in aceasta regiune. ICON Management reprezinta cu succes numerosi actori din Turcia.

Meryem Uzerli a fost urmarita saptamanal de peste 350 de milioane de fani in "Suleyman Magnificul", serial difuzat in peste 50 de tari. In doar doi ani, Uzerli a primit 14 distinctii pentru acest rol.

Pentru a marca revenirea lui Meryem Uzerli in lumina reflectoarelor, brandul de lux Louis Vuitton impreuna cu editia turca a revistei ELLE au dedicat un pictorial de 12 pagini actritei, care a fost fotografiata langa monumente istorice ale Germaniei, precum Domul din Berlin si Coloana Victoriei.

In data de 26 octombrie 2014, va avea loc o conferinta de presa cu Meryem Uzerli, in Dubai, unde actrita isi va prezenta noul proiect, impreuna cu firma de productie O3 si televiziunea MBC,  cu care a semnat de curand un contract.

Mai multe informatii:

Contact: