Rio 2016: Jocurile Olimpice aleg Technogym

03 septembrie 2014, 11.10 - Afaceri   Sport

Bucuresti - 03 septembrie 2014 - Compania a semnat un contract de exclusivitate, pentru primele Jocuri Olimpice din America de Sud

Technogym a semnat un contract, prin care devine unicul furnizorul oficial al Jocurilor Olimpice, ce vor avea loc la Rio in 2016. Astfel, compania va furniza echipament de fitness pentru toate centrele in care se vor pregati atleti de renume mondial, ce vor lua parte la aceasta competitie extraordinara.

Technogym este recunoscuta pe plan international, drept compania care fixeaza standardele in tehnologia de pregatirea atletilor, de reabilitare si wellness. Compania este la cea de-a sasea participare la Jocurile Olmpice, dupa Sydney in 2000, Atena 2004, Torino 2006, Beijing 2008 si Londra 2012. Pentru competitia de la Rio, Technogym va furniza o gama large de echipamente pentru centrele de antrenament diin Satul Olimpic de la Barra de Tijuca. In total, vor fi utilati peste 2.000 de mp unde se vor antrena atletii participanti la aceasta competitie.

Totodata Technogym, va echipa cu peste o mie de aparate sportive, 15 centre de antrenament si alte zone create special pentru diferite discipline sportive. Prin platforma digitala inovativa, Mywellness cloud, atletii vor avea posibilitatea sa isi monitorizeze programul lor de antrenament prin propriile device-uri mobile. Mai mult, Technogym va pune la dispozitie peste 50 de tehnicieni care sa ofere suport si consultanta atletilor.

“Suntem mandri si onorati ca am fost alesi pentru cea de-a sasea oara consecutiv sa devenim furnizorul oficial al Jocurilor Olimpice. Este o reusita ce reprezinta victoria intregii echipe Technogym si o dovada in plus care certifica calitatea inovativa a produselor noastre si standardele de calitate inalte. Rio va reprezenta, totodata o oportunitate sociala unica de a promova wellness-ul in Bazilia si America Latina si de a ne creste numarul de oameni interesati de miscarea fizica”, Nerio Alessandri, Presedintele si Fondatorul Technogym.

Carlos Nuzman, presedintele Comitetului de Organizare al Jocurilor Olimpice de la Rio 2016 a adaugat : “Nevoile atletilor sunt peste puterea noastra de anticipare, asa ca este vital sa ne asiguram din timp ca le vom pune la dispozitie o gama de echipamente sportive de top. Pe parcursul urmatorilor doi ani, vom lucra impreuna cu Technogym sa realizam acest deziderat.”

Despre Technogym

Infiintata in 1983, compania Technogym este lider mondial in furnizarea de produse, servicii si solutii de fitness si wellness. Azi, compania are peste doua mii de angajati in 14 sucursale din Europa, SUA, Asia, Orientul Mijlociu, Australia si America de Sud si exporta produsele in peste o suta de tari. Technogym a echipat peste 65 de mii de centre de wellness si peste o suta de mii de locuinte, din intreaga lume. In Romania, produsele Technogym sunt importate de compania LivingWell si sunt disponibile in showroom-ul din strada Luterana, nr 2, 021.311.17.73, Fax: 021.311.17.74, email: TGstore@livingwell.ro.

Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice Rio 2016

Comitetul de Organizare al Jocurilor Olimpice si Paralimpice Rio 2016 este o organizatie privata, non-profit de sport, infiintata de Confederatia Olimpica braziliana, Comitetul Olimpic brazilian si Comitetul Paralimpic din Brazilia. Misiunea acesteia este sa promoveze, sa organizeze si sa desfasoare Jocurile Olimpice si Paralimpice, de la Rio 2016, in concordanta cu liniile trasate de orasul gazda al Jocurilor Olimpice, Comitetul Olimpic International si Comitetul Paralimpic International, Agentia Anti-Doping, sub legile Braziliei, Olympic Charter si IPC Handbook.

Cuvinte cheie:  Technogym  furnizor  echipament  fitness

Rio 2016: Jocurile Olimpice aleg Technogym