QATAR AIRWAYS VA OPERA CURSE ZILNICE CĂTRE BUCUREŞTI ŞI SOFIA

22 august 2014, 11.58 - Afaceri   Social   Turism

Doha, QATAR - 22 august 2014 - Numărul de zboruri va creşte începând cu 1 Octombrie

Qatar Airways şi-a intensificat eforturile de creare a unor legături aeriene mai strânse cu Bucureşti şi Sofia, prin creşterea numărului de zboruri către aceste destinaţii din Europa de Est, solicitate de tot mai mulţi călători. Qatar Airways, care momentan asigură zboruri către Bucureşti şi Sofia de cinci ori pe săptămână, va adăuga încă două curse începând cu data de 1 octombrie, astfel crescând frecvenţa zborurilor la şapte pe săptămână.

Odată cu adăugarea acestor două curse suplimentare, ruta – care va fi deservită de o aeronavă Premium A320 - va oferi suplimentar 48 locuri la Clasa Business şi 360 locuri la Clasa Economică în fiecare săptămână, sporind astfel numărul locurilor disponibile pentru călători cu 408.

Creşterea numărului de zboruri către Bucureşti şi Sofia va oferi pasagerilor din România şi Bulgaria mai multe opţiuni de deplasare către oricare dintre cele peste 140 destinaţii din reţeaua globală a Qatar Airways. În plus, orele de legătură foarte comode pentru transferul dintre curse, care pleacă de pe Aeroportul Internaţional Hamad (Hamad International Airport), oferă pasagerilor care călătoresc în scopuri turistice sau de afaceri către Orientul Mijlociu şi Asia o deplasare foarte confortabilă.

Pentru Qatar Airways, Bucureştiul a fost o destinație importantǎ în Europa de Est începând din ianuarie 2011, data la care acesta a fost inclus în reţeaua companiei. În septembrie 2011 şi Sofia, capitala Bulgariei, a fost adăugată acestei rute, continuându-se astfel expansiunea în Europa a companiei Qatar Airways. Ambele destinaţii oferă milioanelor de turişti care le vizitează anual numeroase atracţii istorice şi culturale.

Printre cele mai cǎutate destinaţii Qatar Airways cu plecare din Bucureşti şi Sofia sunt Tokio, Shanghai, Seul, Dubai, Melbourne, Singapore, Manila, Bangkok, Insulele Maldive, Nairobi şi Delhi.

Zborurile săptămânale suplimentare Doha – Bucureşti/Sofia care vor fi disponibile începând cu 1 octombrie sunt programate astfel (ora locală a Bucureştiului):
În zilele de joi şi duminică:

 Plecarea de la Doha QR219 la orele 08.10, sosirea la Bucureşti la orele 13.05;

 Plecarea de la Bucureşti QR219 la orele 14.15, sosirea la Sofia la orele 15.15;

 Plecarea de la Sofia QR220 la orele 16.30, sosirea la Bucureşti la orele 17.25;

 Plecarea de la Bucureşti QR220 la orele 18.25, sosirea la Doha la orele 22.55.

Pentru mai multe informații, vǎ rugǎm contactați:
Qatar Airways Group, Corporate Communications Department
Tel: +974 40222200