Borsec susţine performanţa în automobilismul sportiv. Romaqua Group Borsec, în parteneriat cu două echipaje performante în motorsport: Edwin Keleti şi Adrian Teslovan

20 iunie 2014, 01.02 - Afaceri   Social   Sport   Agricultură

Bucuresti - 20 iunie 2014 - Parteneriatul între Borsec şi cele două echipaje, Edwin Keleti - Botond Csomortani şi Adrian Teslovan - Cseh Vajk se derulează pe o perioadă de trei ani a Campionatului Naţional de Raliuri (2014 – 2016). În clasamentul general al acestui sezon pilotul Edwin Keleti se situează pe poziţia a patra, iar Adrian Teslovan este lider în cupa Dacia, cu ambiţii mari de a-şi păstra această poziţie şi la sfârşitul campionatului.

Sunt încântat că un brand cu așa o tradiție de peste 200 de ani se alătură proiectului nostru cu atât mai mult că vorbim despre un brand românesc cu o largă recunoaştere internaţională. Sunt convins că acest parteneriat cu un domeniu extrem de complex şi performant va crea sinergii benefice în comunicarea valorilor brandului Borsec, a declarat Edwin Keleti.

Linia de comunicare Borsec - Izvor de energie se potriveşte ca o mănuşă cu domeniul automobilismului sportiv, un sport caracterizat de dinamism, performanţă, concentrare maximă, îndemânare şi nu în ultimul rând de viteză.

Sunt foarte fericit că am ocazia să promovez şi în calitate de pilot de raliu brandul meu de suflet Borsec, un brand pe care îl îngrijesc de 12 ani din poziţia de director de marketing al companiei Romaqua Group. Sunt extrem de bucuros că pot să combin cele două pasiuni, aceea de a construi şi dezvolta branduri de succes şi aceea de a obţine performanţă în automobilismul sportiv, a declarat Adrian Teslovan.

Despre Romaqua Group

Romaqua Group, companie cu capital autohton privat, cu 15 ani de activitate, are în portofoliu bran­duri puternice: Borsec (ape minerale na­turale), Stânceni (apă mi­ne­rală naturală), Aquatique (apă minerală na­tu­rală oli­gominerală), Giusto (băuturi răcoritoare), Metropolitan Play (seminţe de floarea soarelui), Giusto Elektrik (băutură energizantă), Albacher, Dorfer şi Mühlbacher (bere). Borsec este liderul pieţei de ape minerale naturale, iar Giusto Natura liderul pieţei de băuturi răcoritoare plate (still drinks). Romaqua Group are peste 2.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de ~140 de milioane de euro.

Pentru informaţii suplimentare:
Mihaela Drăghici
Director P.R. Romaqua Group Borsec
Phone: (+4-021) 668 77 99
Fax: (+4-021) 667 34 92
e-mail: mihaela.draghici@romaqua.ro

Cuvinte cheie:  Borsec  sustinere  automobilism  sportiv