Acibadem sustine excelenta in sport

02 iunie 2014, 02.17 - Afaceri   Sănătate   Sport

Bucuresti - 02 iunie 2014 - Acibadem Hospitals Group sustine sportul ecvestru, fiind partener principal in cadrul concursului national de echitatie de sarituri peste obstacole din acest an, organizat de catre Federatia Ecvestra Romana impreuna cu Top Class Riding Club Berceni, in perioada 30 mai – 1 iunie. In cadrul competitiei s-a desfasurat si Etapa I Grand Prix al Romaniei - 1.40 m Cupa ACIBADEM, avand ca sponsor principal grupul medical Acibadem Hospital Group.

Au concurat peste 150 de cai sositi din toata tara ( cai debutanti, tineri sau consacrati ), dar si sportivi profesionisti, amatori, copii si debutanti, concursul ecvestru desfasurandu-se sub egida Federatiei Ecvestre Romane.

Gran Prix-ul Romaniei la sarituri peste obstacole se desfasoara in trei etape cu obstacole asezate la 1.40 m, finala avand obstacolele asezate la 1.50m.

Clubul de echitatie Top Class Riding Berceni este un club sportiv nascut din pasiune pentru performanta si excelenta, pasiune pentru cai si pentru calitate. Incepand cu anul 2014, clubul de echitatie Top Class Berceni organizeaza si concursuri de echitatie sub egida Federatiei Ecvestre Romane pentru disciplinele dresaj si obstacole.

Parteneriatul cu Acibadem Hospitals Group vine sa ateste dorinta pentru performanta si excelenta. “Este binecunoscuta implicarea grupului medical Acibadem in lumea sportului. In Romania suntem sponsorii medicali ai echipelor de fotbal Dinamo si CFR Cluj, iar de curand am devenit partenerul medical al Federatiei Romane de Gimnastica. Este o onoare pentru noi sa sustinem si lumea sportului ecvestru si sa fim parteneri in cadrul Etapei I Grand Prix al Romaniei” a declarat Tatiana Bulubica, Director Acibadem Hospitals Group Romania.

Acibadem Hospitals Group reprezinta unul dintre cele mai mari grupuri medicale din lume, avand numai in Turcia 17 spitale generale si 14 clinici ambulatorii. In Romania, grupul este prezent cu un birou de informare, care ajuta pacientii romani sa beneficieze de servicii de sanatate performante si mai greu accesibile in tara noastra.

Cuvinte cheie:  Acibadem  sustinere  sport  ecvestru

Acibadem sustine excelenta in sport