NTMO, firma de avocatură asociată cu KPMG Legal in Romania, își extinde capabilitățile

28 mai 2014, 04.42 - Afaceri   Justiţie   Avocatură

Bucureşti - 28 mai 2014 - Nemoianu, Toncescu, Mihaila, Olteanu sprl promovează o nouă formulă optimizată de asociere. Cu un impresionant palmares, firma de avocatură locală este membră a rețelei KPMG Legal de firme de avocatură independente, având un număr de 1.500 avocați la nivel internațional în mai mult de 90 de jurisdicții. Firma este specializată într-o gamă extinsă de servicii juridice avansate, cu un accent deosebit pus pe serviciile de asistență în domeniul afacerilor, serviciile financiare, riscul asociat nerespectării reglementărilor, sectorul telecomunicațiilor, sectorul public și sectorul energetic & utilități.

Daniela Nemoianu, Partener Coordonator al NTMO și Partener Executiv al KPMG in Romania, declară: “Organizațiile care se pot adapta la mediul în permanentă schimbare au întotdeauna un avantaj. Această abordare evolutivă ne-a ajutat să adoptăm o structură organizațională bazată pe grupuri de lucru concentrate asupra unor obiective bine definite, care îmbină o arie largă de resurse specializate pe care clienții se pot baza atunci când doresc asistență specializată într-o gamă extinsă de domenii. Forța de care beneficiază NTMO își are resursele în cunoștințele noastre tehnice avansate, înțelegerea profundă a activităților clienților noștri și un spirit de echipă excelent. Este ceva mai presus de noi și de firma noastră de avocatură – este vorba despre un țel mai înalt, despre clienții noștri și afacerile lor sustenabile, despre această țară și viitorul său. Valorificăm acum realizările obținute de-a lungul unei perioade de 20 de ani în domeniul juridic promovând o nouă formulă de asociere dinamizată de profesioniști de o calitate excelentă și de afilierea la KPMG Legal.”

Serban Toader, Senior Partner al KPMG in Romania, declară: “Asocierea NTMO și KPMG asigură servicii profesionale integrate unice în România. Această inițiativă a avut în vedere clientul, centrul strategiei echipelor noastre din domeniul serviciilor de audit, consultanță și asistență fiscală, și suntem încrezători că această abordare integrată juridică și economică va fi de succes. KPMG Legal include firme membre de o înaltă reputație pe propriile piețe, toate devotate unui brand renumit”.

Laura Toncescu, Partener Coordonator al NTMO, subliniază: “Una dintre cele mai robuste specializări ale firmei noastre o reprezintă Serviciile Financiare. Acesta este și rezultatul unei solide cooperări pe termen lung cu KPMG in Romania care are aproximativ 200 specialiști în Servicii Financiare – o cooperare care ne ajută să ne îndreptăm spre un nou profil de avocat care servește nevoile comerciale respectând în același timp principiile profesionale. Am fost implicați într-un număr semnificativ de tranzacții marcante pe piața Serviciilor Financiare din ultimii ani – gândiți-vă la ceva inovativ din punct de vedere tehnic sau la ceva de o mare amploare – noi am fost aceia sau noi am rezolvat acel caz. Acoperim însă toate domeniile juridice, acordând o atenție permanentă schimbărilor și evoluțiilor în domeniu. Suntem o echipă de avocați tineri, foarte talentați care și-au asumat acest rol cu maturitate.”

Cei doi noi parteneri contribuie cu o vastă experiență în domenii specifice complementare:

Alina Mihaila, Partener, lucrează în calitate de consultant în afaceri pentru diverși investitori internaționali care beneficiază de serviciile oferite de NTMO și KPMG in Romania. Alina contribuie cu experiența sa de 15 ani în asistență juridică oferită clienților dintr-o arie largă de domenii. Alina oferă consultanță în dreptul comercial și societar și a fost implicată în proiecte din sectorul energetic și de utilități, sectorul imobiliar, privatizări, Fuziuni & Achiziții și restructurare corporativă.

Sebastian Olteanu, Partener, are o experiență profesională de 12 ani în domeniul juridic românesc. Sebastian se remarcă prin înțelegerea aprofundată a aspectelor juridice specifice mediului românesc și european. Este specializat în servicii financiare și Fuziuni & Achiziții. A oferit asistență în calitate de consultant juridic și în afaceri unui număr însemnat de mari clienți români și internaționali în aspecte legate dreptul comercial și societar, în sectorul bancar și financiar, investiții și tranzacții. Cunoașterea temeinică a sectoarelor cu care lucrează și aspectele juridice implicate îl ajută să înțeleagă atât nevoile cât și așteptările clienților.

Despre NTMO

Firma de Avocatură NTMO sprl este membră a Baroului București.

KPMG Legal este rețeaua internațională de firme de avocatură independente asociate cu KPMG la nivel internațional. Această rețea are peste 1500 avocați și o prezență în mai mult de 90 de jurisdicții, fiind una dintre cele mai mari rețele de firme de avocatură din lume, dezvoltându-se constant atât ca număr de avocați cât și ca reputație.

Firma de Avocatură NTMO oferă asistență și consultanță într-o gamă vastă de domenii și sectoare, acoperind întregul spectru al dreptului comercial și furnizând companiilor care activează și investesc în România asistență de calitate, discernământ profesional și o reprezentare eficientă.

Despre KPMG

KPMG este rețeaua globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanță fiscală și în domeniul afacerilor. Ne desfășurăm activitatea în 155 de țări și avem 155.000 de angajați în firmele membre din întreaga lume. Societățile independente membre ale rețelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative ('KPMG International'), o entitate elvețiană. Fiecare societate KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată și distinctă și se descrie ca atare.

În România și Republica Moldova, KPMG își desfășoară activitatea în cadrul celor șase birouri din București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Chișinau.

Cuvinte cheie:  NTMO  KPMG Legal  avocatură