LIMITS DOWN - Fotbalul românesc susţine copiii cu Sindrom Down!

Bucuresti - 20 mai 2014 -

Asociaţia pentru cultură şi sport George Ogăraru te invită să fii alături de copiii cu Sindrom Down, iubitori de fotbal, la finala Cupei României. Evenimentul  are loc vineri, 23 mai 2014, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00.

Limits Down: Fotbalul românesc cere dreptul la sport pentru copiii cu Sindrom Down

Asociaţia pentru cultură şi sport George Ogăraru, în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal te invită la un eveniment inedit, în premieră în România: Finala Cupei României se joacă  pentru copiii cu Sindrom Down!

22 de copii cu Sindromul Down vor însoţi jucătorii celor 2 echipe la intrarea pe teren. Sunt copii cu rezultate deosebite la competiţiile sportive, care vor sa dărâme prejudecăţile! Un film de prezentare va  rula pe ecranul stadionului, iar publicul le va putea descoperi talentele şi aptitudinile surprinzătoare.

E timpul să acordăm o şansă copiilor cu Sindrom Down, care iubesc sportul!

Pe durata partidei, cei mici se vor afla în tribuna 1, prin amabilitatea FRF, iar în incinta stadionului vor fi amplasate 10 urne pentru donaţiile destinate acestei cauze. Cu banii obţinuţi în urma evenimentului,  cei 22 de copii vor merge într-o tabără –cantonament de fotbal, unde vor avea parte de pregătire şi îndrumare specializate.

Cei mici vor fi echipaţi de către Puma România, iar la finalul partidei vor primi tricoul jucătorului care l-a însoţit, precum şi autograful acestuia.

Proiectul  îşi mai propune să lanseze în viitor o Conferinţă Naţională pentru antrenorii  şi profesorii de sport, pentru ca aceştia să fie pregătiţi în instruirea şi integrarea copiilor cu Sindrom Down.

De asemenea, aşteptăm donaţii pentru aceşti copii şi în conturile Asociaţiei pentru Cultură şi Sport George Ogăraru:

·                       RO08RZBR0000060015171728 - cont curent RON

·                       RO40RZBR0000060015171734 - cont curent EUR

Federaţia Română de Fotbal va oferi  biletele la meci celor 22 de copii, precum şi însoţitorilor acestora, dar şi cadouri simbolice care să le amintească de acest eveniment special.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne urmăriţi pe pagina de Facebook a evenimentului:  Finala Cupei României la fotbal se joaca pentru copiii cu Down, precum si pe adresa noastră web: www.asociatiageorgeogararu.ro

Vă aşteptăm să ne fiţi alături la acest eveniment unic în România

pentru copiii cu Sindrom Down!

Organizator:

ASOCIAŢIA PENTRU CULTURĂ ŞI SPORT GEORGE OGĂRARU

Partener oficial:

FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE FOTBAL

Dacă doriţi să vă alăturaţi numele acestui eveniment, ne puteţi contacta aici:

Andreea Ogăraru

Vicepreşedinte Asociaţia pentru Cultură şi Sport George Ogăraru

Email: andreea.ogararu@yahoo.com

………………………..

Sindromul Down este o stare genetică naturală, care a făcut parte întotdeauna din condiţia umană. Pentru noi, Asociaţia Down Bucureşti, nimic nu e accidental, aceşti copiii  sunt un fericit prilej de a ne redescoperi umanitatea profundă, de a aprecia din nou normalitatea şi de a o împărţi celor care luptă pentru ea. Copiii cu sindrom Down au darul de a molipsi de dragoste pe toti care îi înconjoară, şi ce ocazie mai nimerită ar fi decât această finală la care  participă mii de oameni care vor împărtăşi puritatea bucuriei de a fi împreună.

Alexandru Zelko

Vicepreşedinte Asociaţia DOWN Bucureşti

Cuvinte cheie:  Down  eveniment  fotbal

LIMITS DOWN - Fotbalul românesc susţine copiii cu Sindrom Down!