Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României la Palatul Elisabeta

15 mai 2014, 05.33 - Social   Evenimente

Bucureşti - 15 mai 2014 - Fondurile donate de mediul privat în sprijinul românilor aflaţi în dificultate sprijiniţi de Fundaţie s-au dublat în ultimul an

Miercuri, 14 mai 2014, în prezenţa Alteţelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, a avut loc „Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României”.
Evenimentul s-a desfăşurat în Sala Regilor a Palatului Elisabeta şi s-a bucurat de participarea unor personalităţi de prim rang din mediul economic şi bancar, diplomatic şi cultural.

„Seara Fundaţiei Principesa Margareta a României” a dorit să recunoscă cele mai active iniţiative de implicare socială ale partenerilor Fundaţiei din ultimul an.

În discursul său, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României a subliniat necesitatea continuării demersurilor de responsabilitate socială din partea mediului de afaceri şi le-a mulţumit celor prezenţi pentru investiţiile planificate în acest sens în România.
De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundaţia Principesa Margareta a României a investit eficient şi sustenabil peste 11 milioane de euro în programe sociale, cu impact în vieţile a zeci de mii de copii, tineri şi vârstnici din comunităţile defavorizate de pe întreg teritoriul României.

În cadrul Serilor Palatului Elisabeta, Familia Regală reuneşte reprezentanţi ai mediului privat, ai societăţii civile şi ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti în vederea stimulării parteneriatelor şi a iniţiativelor în sprijinul dezvoltării şi modernizării României.

Fundaţia Principesa Margareta a României (FPMR) este o organizaţie neguvernamentală de elită înfiinţată în 1990 de Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României cu sprijinul tatălui său, Majestatea Sa Regele Mihai I.

Misiunea Fundaţiei Principesa Margareta a României este de a acţiona precum un catalizator pentru dezvoltarea potentialului uman, în spiritul demnităţii, solidarităţii şi promovării talentului şi valorilor culturale româneşti. De-a lungul celor 24 de ani de activitate, Fundaţia a dezvoltat numeroase proiecte durabile în domeniul educaţiei, dezvoltării comunităţii, societăţii civile şi culturii, iniţiative ce şi-au adus contribuţia la reînnoirea spirituală şi socială a României.

Persoana de contact: Oana-Rebeca Neagu (Anton)
Manager Fundraising
Email: oana.anton@principesa.ro