Noul echipament pentru cabinetele stomatologice Sirona: Calitate germana la un pret atractiv

13 mai 2014, 11.31 - Afaceri   Sănătate   Social

Bucuresti - 13 mai 2014 - Stomatologii din intreaga lume au aceeasi dorinta: sa ofere cel mai bun tratament clientilor lor. Din acest motiv, acestia isi doresc sa lucreze cu echipamente si sisteme de inalta calitate care sa le ofere un suport optim in munca lor zilnica. Astfel, echipamentul stomatologic joaca un rol cheie, deoarece cea mai mare parte a zilei de lucru este petrecuta in cabinet. Sirona, lider mondial in tehnologie si inovatie in industria stomatologica, a dezvoltat o noua generatie de produse pentru cabinetele stomatologice. Aceasta noua linie, INTEGO, contine produse care pot fi configurate intr-un mod foarte flexibil, pentru a se adapta nevoilor tuturor stomatologilor.

"Un stomatolog are nevoie de produse de inalta calitate, cu caracteristici inovatoare si un design modern, in conformitate cu dorinta acestuia de a investi in echipament ", a declarat Michael Geil, vice-presedinte Sirona si director general al Sirona Bensheim, Germania. "INTEGO este un produs german de viitor si de mare calitate care satisface aceste cerinte."

INTEGO se bazeaza pe conceptul de scaun care ia in considerare cele patru dimensiuni ergonomice – asezare intuitiva, pozitionare confortabila, vizibilitate optima si un sistem integrat de derulare al operatiunilor– ce ii ajuta pe medici sa obtina cele mai bune rezultate. Functiile individuale, instrumentele si toate setarile pot si selectate si controlate cu ajutorul unei interfate utilizator foarte simpla. Dentistul si elementele ajutatoare pot fi ajustate intr-un mod foarte flexibil. Recipientul incorporat de aprovizionare cu apa proaspata asigura in permanenta o anumita cantitate de apa.

Design-ul compact al tuturor elementelor din centru, inclusiv piesa ajutatoare si sistemul de apa, asigura o utilizare optima a spatiului disponibil. INTEGO poate fi livrat sub forma unor tuburi suspendate (TS) sau cu brate (CS) intr-o gama larga de nuante.

Mai multe informatii pe adresa: http://www.sirona.com/en/news-events/press-releases-news/

Cuvinte cheie:  cabinete  stomatologice  Sirona