Creştere de 18% pentru Smartree România în 2013

06 mai 2014, 02.08 - Afaceri   Social

Bucuresti - 06 mai 2014 - Compania Smartree România, unul din liderii naționali pe piață de externalizare salarizare și administrare de personal, a înregistrat o creștere de 18% a veniturilor în 2013 față de anul precedent.

Aceste creșteri au determinat Smartree România să-și continue extinderea în orașele mari din țara încă din primul semestru al lui 2014, prin deschiderea unui birou teritorial la Cluj-Napoca. Acesta este al cincilea birou Smartree, după cele din București, Pitești, Timișoara și Constanța.

Creșterea nevoii de servicii de salarizare de calitate în zonă, dezvoltarea semnificativă a mediului de afaceri local în ultima perioadă, prezența în regiune a unor clienți Smartree, precum și tendința companiilor multinaționale de a se reloca sau de a deschide sucursale în județul Cluj și zonele învecinate sunt factori care au contribuit la decizia de deschidere a unui birou în teritoriu. Proiectul de extindere în zonă de vest a României se înscrie în planul Smartree de dezvoltare regională din ultimii ani.

“Regiunea Cluj are un potențial economic foarte mare, iar Smartree România vine în întâmpinarea companiilor care au nevoie de servicii de HR de calitate din zona”, a declarat Adrian Stanciu, CEO Smartree România.

Printre clienții Smartree se număra McDonald’s România, Astellas România, Knauf România, Ericsson România și alte peste 150 de companii.

Despre Smartree România

Smartree România este unul din liderii pieței de externalizare a serviciilor de salarizare și administrare de personal, cu peste 14 ani de experiență în domeniu. Anual Smartree procesează 430.000 de angajați ai celor peste 150 de clienți, în majoritate companii multinaționale, dar și companii cu capital integral românesc.

Smartree este partenerul ADP Employer Services International în România, liderul mondial în domeniu, că furnizor pentru ADP StreamlineA®. ADP StreamlineA® este un serviciu de outsourcing pentru salarizare globală și administrare HR, destinat organizațiilor internaționale. Acesta combină expertiză serviciilor ADP și o rețea de parteneri într-o singură soluție BPO.

Compania Smartree oferă o gamă complexă de servicii de externalizare a proceselor de HR, de la salarizare, administrare de personal, recrutare, muncă temporară și până la consultanță în domeniu. La bază serviciilor Smartree stau platforme proprietare de soluții software integrate, dedicate managementului resurselor umane.

Cuvinte cheie:  comunicat  presa  Smartree