provision® Security Days – cel mai important eveniment al anului in lumea tehnologiilor de securitate IT

04 iunie 2009, 11.32 - IT&C   Evenimente

Bucureşti - 04 iunie 2009 - provision®, liderul pietei de securitate a informatiei din Europa de Sud-Est, organizeaza cea de-a treia editie a celui mai important eveniment din Romania dedicat produselor de securitate a informatiei.

Editia din acest an, desfasurata in perioada 5-7 iunie in Poiana Brasov, va reuni reprezentantii liderilor de piata din domeniu – McAfee, Juniper Networks, ArcSight, Check Point, Aladdin, Blue Coat, Qualys, F5 Networks, RSA Security, Crossbeam, Sonic Wall, Imperva, Guidance Software samd. Evenimentul va cuprinde atat prezentarea celor mai noi tendinte si evolutii din domeniu cat si foarte multe sesiuni interactive, demonstratii tehnice si intalniri dedicate diverselor nise ale acestui domeniu de varf al tehnologiei informatiei. Cei mai importanti integratori din Romania vor impartasi din experienta lor acumulata in proiecte de referinta pentru piata romaneasca.

La eveniment participa IT Manageri, CIO, Security Officers si experti tehnici din cele mai importante companii din Romania si din sectorul public, care vor avea o oportunitate deosebita sa cunoasca cele mai recente tendinte de pe piata internationala dar si sa gaseasca raspunsul la probleme importante din activitatea lor zilnica.

Horatiu BANDOIU
Marketing Director