SCHIMBARE DE MANAGEMENT LA HOTELUL RADISSON BLU DIN BUCUREŞTI: DL. BERT FOL ESTE NUMIT NOUL DIRECTOR GENERAL AL HOTELULUI

28 martie 2014, 10.03 - Afaceri   Turism

Bucureşti - 28 martie 2014 -

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti, cel mai mare hotel de cinci stele din România, a anunţat ieri numirea lui Bert Fol  în funcţia de Director General al hotelului , preluând conducerea de la Yilmaz Yildirimlar care a fost promovat ca Director Regional Park Inn by Radisson, in Russia.

Dl. Bert Fol beneficiază de o îndelungată experienţă de peste 30 de ani în domeniul hotelier, din care mai bine de 22 de ani ocupând funcţia de Director General in cadrul unora dintre cele mai imporante lanţuri hoteliere internaţionale. Dl. Fol este în prezent un membru valoros al echipei Carlson Rezidor Hotel Group. Pana la momentul actual acesta a ocupat poziţia de General Manager în cadrul unuia dintre cele mai luxoase hoteluri de cinci stele din Moscova.

Această schimbare de management a avut loc ca urmare a faptului că Yilmaz Yildirimlar, cel care a ocupat poziţia de Director General al hotelului timp de 5 ani şi pe cea de District Director Europa de Sud Est din 2011, a făcut un pas important în dezvoltarea carierei sale în cadrul Carlson Rezidor Hotel Group fiind promovat ca Director Regional al lantului de hoteluri Park Inn, in Rusia.

Radisson Blu Hotel, Bucureşti este unul dintre cele mai de succes hoteluri ale grupului Carlson Rezidor Hotel Group din Europa Centrală. Mai mult decât atât, în 2010 hotelul a obţinut premiul “Hotelul Anului” în cadrul grupului internaţional din care face parte. Aşadar noul Director General va avea ca prioritate menţinerea standardelor înalte şi chiar dezvoltarea lor precum şi consolidarea poziţiei de lider al pieţei locale.

“Mă simt onorat să mă alătur echipei Radisson Blu Hotel, Bucureşti. Împreună cu echipa puternică şi profesionistă de suportul căreia mă bucur aici, ne vom concentra pe obţinerea unor rezultate excelente precum şi pe consolidarea actualei poziţii de jucător principal pe piaţa hotelieră locală, toate acestea urmărind strategia 4D a grupului (drive the business, delight our guests, develop our talent and deliver results).” a declarat Dl. Bert Fol.

Despre Rezidor Hotel Group

Grupul hotelier Rezidor este unul dintre cele mai dinamice lanţuri hoteliere şi face parte din concernul mondial Carlson Rezidor Hotel Group. Grupul operează peste 1340 de hoteluri distribuite în 105 de tări. Rezidor deţine în portofoliu brandurile Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson and Country Inns & Suites By CarlsonSM, precum şi programul de fidelizare Club Carlson. Carlson Rezidor este sustinut de o echipa de 88,000 de angajati din intreaga lume.

Carlson Rezidor Hotel Group îşi are sediul central in Minneapolis (USA). Sediul central al grupului Rezidor este localizat în Bruxelles, Belgia.

Contacte:
Adrian Adam – Director of Sales and Marketing / Radisson Blu Hotel, Bucharest