Cu ocazia Zilei Mondiale a Rinichiului, centrele de dializă Fresenius oferă GRATUIT un set specific de teste pentru evaluarea riscului de boală cronică renală

13 martie 2014, 01.00 - Sănătate   Social

Bucuresti - 13 martie 2014 - Campania se desfaşoară în perioada 13 - 20 martie, în centrele de dializă Fresenius din 24 de oraşe.

- Testele oferite vizitatorilor sunt: sumar de urină, măsurarea tensiunii arteriale şi evaluarea stării de nutriţie şi hidratare cu un dispozitiv special (Body Composition Monitor).

Fresenius Medical Care, liderul mondial în produse şi servicii de dializă, sponsor al acţiunilor dedicate Zilei Mondiale a Rinichiului, participă şi în România la celebrarea acestui eveniment.

Astfel, în perioada 13 – 20 martie se desfăşoară o amplă campanie de testare a persoanelor interesate şi de evaluare a riscului de a dezvolta boală cronică renală. Centrele de dializă Fresenius din oraşele Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Deva, Piteşti, Bacău, Braşov, Suceava, Satu Mare, Slobozia, Târgovişte, Giurgiu, Tulcea, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Cluj, Alba, Bârlad, Baia Mare, Piatra Neamţ şi Oradea dedică acestei acţiuni intervale orare variate (informaţii pe site-ul www.fresenius.ro). Testele efectuate sunt gratuite, nu necesită trimitere de la medicul de familie şi vor fi interpretate de personalul de specialitate.

Preocuparea permanentă a companiei Fresenius de a oferi servicii şi produse de dializă de cea mai bună calitate, se completează în acest mod cu elemente noi, de prevenţie a afecţiunilor cronice renale.

„Ne dorim ca din poziţia de lider al pieţei publice şi private de servicii de dializă să avem o abordare holistică a pacientului cu afecţiune renală cronică, sprijinind atât acţiunile de prevenţie cât şi transplantul renal. De asemenea, vom rămâne un vector important al setării standardelor şi a protocoalelor de calitate în dializă”, a declarat Dr. Alexandru Ciolan, Director General Fresenius Medical Care România.

Fresenius România deţine în prezent 35 centre private de dializă care oferă tratamente la cel mai înalt standard de calitate pentru aproximativ 5 000 pacienţi.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm sa sunaţi la Departamentul de marketing al Fresenius Medical Care România, telefon: 021 233 42 68 (www.fresenius.ro).

Cuvinte cheie:  Fresenius  campanie  rinichi