IT managerii redefinesc principiile industriei de tehnologie la Conferința Națională CIO Council

Bucureşti - 04 martie 2014 -

Pe 27 martie 2014, liderii departamentelor de IT se întâlnesc la a II-a ediție a Conferinței Naționale CIO Council din România: “Beyond surviving: Shaping the future of IT- unicul eveniment de business dedicat IT managerilor, CIO, COO și profesioniștilor din IT.

“Noile mega trenduri din tehnologie schimbă din temelii industria IT și modul în care construim afacerea în jurul tehnologiei. IT-ul tradițional dispare, principiile și teoriile industriei se rescriu, o nouă filozofie IT de susținere a proceselor de business apare la orizont. CIO Council invită profesioniștii IT la cel mai important eveniment IT de business al anului, să dezbatem împreună noile provocări ale departamentelor IT și rolul pe care acestea le vor avea în cadrul organizațiilor” – anunță Președintele CIO Council Romania, Yugo Neumorni.

Organizatorii evenimentului, CIO Council și CARIERE, promit un eveniment exclusivist, cu invitați și speakeri influenți din industrie. Îi vom avea alături pe: Kostas Loukas - General Manager Microsoft Romania, Stephane Batoux - General Manager Coca-Cola HBC, membri CIO Council, IT manageri din marile companii active în România.

„Directorul IT se mută din camera serverelor în sala de consiliu. Analiza de business este noua oportunitate de evoluție. Camera serverelor se golește. Ce punem în loc?

Oarecum surprinzător, în acest proces rolul IT-ului în companii crește; partea rea este că trebuie să identifici încotro se îndreaptă lumea IT și să te pregătești pentru evoluție”, sesizează câteva dintre oportunitățile IT-ului în organizație Bogdan Tudor - CEO Class IT Outsourcing și membru CIO Council.

Programul evenimentului a fost anume creat să răspundă celor mai mari provocări cu care se confruntă IT managerii: amenințarea CLOUD-ului, ce așteptări are CEO-ul de la CIO-ul său, cum poate ajunge CIO un membru influent al bordului companiei, securitatea datelor și multe altele.

Călin Rangu – membru CIO Council și Director Adjunct Direcția Supraveghere Integrată ASF ne va oferi o nouă perspectivă a securitații: „Când vorbim de securitatea IT, majoritatea oamenilor se gândește la antiviruși, atacuri informatice. De fapt, ar trebui să vorbim de organizarea internă a departamentelor IT, de procesele implementate, de modul în care acestea funcționează dincolo de existența lor administrativă. Sistemele informatice trebuie adaptate să facă față riscurilor operaționale”.

Aurelian Sin - IS Director Danone South East Europe și membru CIO Council va răspunde la întrebarea fundamentală a oricărui profesionist: Ce inseamna succesul? "Când vorbim despre succes în IT, vorbim de fiecare dată de un succes comun, distribuit în companie prin rezultatele de business obținute. Ne interesează cum e definit și măsurat, cine îl evaluează și care este atitudinea care poate duce spre rezultatul final dorit".

Prezentările din eveniment vor fi însoțite de paneluri de discuție, sesiuni de coaching și dezvoltare personală.

Pentru înscrieri sau informații suplimentare, accesați www.cioconference.ro.

CIO Council este Asociația Directorilor de Tehnologia Informațiilor și Comunicații din România  și reunește peste 80 de membrii ce dețin sau au deținut funcția de Chief Information Officer/ Director IT în mari corporații românești sau multinaționale din domenii diverse de activate.

Cuvinte cheie:  Conferinţă  CIO Council  IT