Scheme de AJUTOR DE STAT - Finanțări NERAMBURSABILE pentru INTREPRINDERI!

Bucuresti - 04 martie 2014 -

Modalitate de evaluare: Primul venit Primul servit

Data limită: 30 iunie 2014

Acces Project Investments reprezintă peste 200 de firme cu proiecte de finanţare câştigătoare în valoare eligibilă totală ce depăşeşte 100 milioane de euro, în toate regiunile ţării: http://acces-investments.eu/portofoliu-proiecte-de-finantare

Cei 9 ani de experienţă în accesarea şi implementarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă şi profesionalismul cu care este tratat fiecare proiect se reflectă în portofoliul firmei şi în recomandările primite de la clienţi: http://acces-investments.eu/recomandari-proiecte-de-finantare

Pe langa accesarea de fonduri europene, Acces Project Investments ofera servicii de consultanţă în management (strategie, marketing, resurse umane, juridic, contabilitate, fiscalitate, financiar, operaţiuni, administrativ), precum şi consultanţă antreprenorială.

Dacă sunteți interesați să accesați fonduri prin intermediul schemelor de stat, Acces Project Investments va răspunde prompt și cu cea mai mare seriozitate întrebărilor dumneavoastră și vă oferă consultanță pentru maximizarea șanselor de reușită.

1. H.G. nr.1680/2008 - schema de ajutor de stat pentru asigurarea dezvoltării economice durabile - bugetul maxim este de 1 miliard euro:

a) investiţie între 5 şi 10 milioane euro inclusiv, echivalent în lei, şi creează minim 50 de noi locuri de muncă;

b) investiţie între 10 şi 20 milioane euro, inclusiv, echivalent în lei, şi creează minim 100 de noi locuri de muncă;

c) investiţie între 20 şi 30 milioane euro, inclusiv, echivalent în lei, şi creează minim 200 de noi locuri de muncă;

d) investiţie care depăşeşte 30 milioane euro, echivalent în lei, şi creează minim 300 de noi locuri de muncă.

2. H.G. nr. 797/2012 - schema de ajutor de stat pentru sprijinirea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin utilizarea tehnologiilor noi şi crearea de locuri de muncă - bugetul maxim este 600 milioane lei:

a) să fie investiție inițială, inovativă sau să includă o componentă ITC de minim 20% din valoarea planului de investiții si să conducă la crearea a cel puțin 200 de locuri de muncă;

d) să facă dovada viabilității proiectului de investiție și a eficienței economice a întreprinderii, dovada contribuției la dezvoltarea regională prin plata efectivă de taxe și impozite la bugetele de stat pe perioada implementării investiției și 5 ani de la data finalizării acesteia, din care se deduce valoarea ajutorului de stat. Această contribuție trebuie să fie într-o valoare cel puțin egală cu valoarea ajutorului de stat solicitat.

3. H.G. nr.753/2008 - schema de ajutor de stat pentru dezvoltarea regională prin stimularea investiţiilor - bugetul maxim este de 575 de milioane Euro (COMPANII MARI):

a) realizează o investiţie care depăşeşte echivalentul în lei 100 de milioane euro, iar valoarea costurilor eligibile depăşeşte echivalentul în lei a 50 de milioane euro;

b) creează cel puţin 500 de noi locuri de muncă, ca urmare a realizării investiţiei iniţiale.

Pentru detalii suplimentare aferente schemelor de stat prezentate mai sus accesati:

Nume companie: SC ACCES PROJECT INVESTMENTS SRL

Adresa: Str. Morilor, nr. 36, Iasi, Jud. Iasi

E-mail: office@acces-investments.eu

Web: http://acces-investments.eu

Facebook: www.facebook.com/AccesProjectInvestments

LinkedIn: www.linkedin.com/company/Acces-Project-Investments

Cuvinte cheie:  finantari  nerambursabile  intreprinderi

Scheme de AJUTOR DE STAT - Finanțări NERAMBURSABILE pentru INTREPRINDERI!