Apa Nova Bucuresti a umplut inimile la peste 600 de îndrăgostiti

17 februarie 2014, 11.18 - Afaceri   Monden / Lifestyle   Social

Bucuresti - 17 februarie 2014 - De Valentine`s Day, peste 300 de cupluri îndrăgostiti au participat la concursul organizat de compania Apa Nova Bucuresti în mall-ul AFI Cotroceni – Zona Patinoar.

Competitia îndrăgostitilor s-a desfăsurat sub sloganul “Apa Nova îti umple inima!” iar marele premiu a fost câstigat de cuplul Adriana si Nicolae Bucur. Cei doi norocosi nu sunt căsătoriti fiind doar o coincidentă de nume. Acestia au primit câte un voucher în valoare de 4.000 de lei cu care îsi vor putea cumpăra la alegere o rochie de seară sau una de mireasă de la Bien Savy si respectiv un costum de ginere sau unul de seara de la Ego Man. Câstigătorii au apreciat corect cantitatea de apă ce a fost necesară pentru umplerea unei inimi care ulterior a fost înghetata.

Inima a fost dezghetată de “declaratiile de dragoste” a celor peste 300 de cupluri.

Cei care s-au intrecut pentru câstigarea premilor în valoare totală de 8.000 lei au avut vârste cuprinse între 18-65 ani. Cel mai longeviv cuplu ne-a mărturisit că si a unit destinele în urmă cu 20 de ani.

Toate perechile înscrise în concurs au primit din partea organizatorilor cadouri surpriză ce au constat în inimioare dulci.

Manifestarea organizată de Apa Nova se afla la a cincea editie.

Evenimentul organizat de Apa Nova s-a desfăsurat în parteneriat cu AFI Cotroceni si postul de radio ProFM.

Cuvinte cheie:  indragostiti  competitie  Apa Nova

Apa Nova Bucuresti a umplut inimile la peste 600 de îndrăgostiti