Axioma Solutions organizeaza curs deschis de pregatire in vedera obtinerii certificarii de PMP sau CAPM, 08 -12 Iunie

Bucureşti - 18 mai 2009 - Cursul deschis de pregatire in vederea obtinerii certificarii PMP – PMP Exam Preparation se organizeaza in perioada 8-12 Iunie, fiind ultimul curs inainte de expirarea termenului de certificare dupa standardul „PM Bok 3th Edition” (30 iunie pentru PMP si 31 iulie pentru CAPM) si se desfasoara sub forma unui workshop orientat atat pe transferul de cunostinte cat si pe testarea acestora prin simularea testelor de examen.

Audienta
• Pentru persoanele care doresc sa obtina una din certificarile PMP sau CAPM;
• Persoane care vor sa inteleaga abordarea PMI in project management si care doresc sa beneficieze de cele 35 de “contact hours”, necesare pentru inscrierea la examenul de certificare. Pentru o intelegere clara a conceptelor este necesar sa aveti minim 3 ani experienta in una din pozitiile: Project Manager; Membru activ in echipa de proiect; Sponsor;

Durata curs
• 5 zile;

Ce obtin participantii ?

• O intelegere a abordarii PMI in managementul proiectelor;
• Inteleg definitii, acronime si terminologii specifice PMI;
• Cunostintele necesare despre procesele de initiare, planificare, executie, control, monitorizare si inchidere a proiectului;
• Inteleg cum sa monitorizere, controleze si raporteze costul, timpul si nivelul de calitate/performanta necesar pentru atingerea obiectivelor proiectului;
• Sa dezvolte si sa rafineze abilitatile necesare pentru realizarea livrabilelor din proiect
• Teste si exercitii practice pentru trecerea cu succes a examenului in vederea participarii;

Informatii curs:

• Locatia este Paul Greceanu nr 26 A in incinta centrului de pregatire APT (statia de metrou Stefan Cel Mare);
• Pretul este de 700 Euro/participant fara TVA, include 3 pauze de cafea si masa de pranz;
• Predarea se face de catre traineri certificati cu experienta relevanta de business, in baza unui manual tiparit pe care-l primeste fiecare participant.

Pentru mai multe informatii si detalii accesati profilele trainerilor:
http://www.axioma2.ncm.ro/index.php/training/profile-traineri.html .

Inscriere

Pentru inscriere trimiteti un e-mail la training@axioma.ro cu numarul de participanti si datele de contact sau completati formularul de inscriere, pe care il gasiti aici :
si trimiteti-l completat catre Axioma Solutions.

Conditii speciale
• Pentru inscrieri pana pe data de 29 Mai primiti gratuit pentru fiecare participant inscris un exemplar al cartii „PMP Exam Prep, Fifth Edition: Rita's Course in a Book for Passing the PMP Exam”.
• Pentru mai mult de 3 participanti inscrisi la o sesiune, primiti un discount de 10%.
Mai multe detalii despre cursurile deschise Axioma Solutions puteti afla de pe site-ul Axioma Solutions la adresa:
Axioma Solutions este un furizor de servicii de training, consultanta si software pentru afaceri incepand cu anul 2003.
Misiunea noastra este sa ajutam indivizii si organizatiile sa-si atinga obiectivele de business prin oferirea de servicii de training specializat si servicii de consultanta.

Pentru inscriere sau mai multe detalii contactati-ne la
training@axioma.ro sau la tel 0733 957 675 / 0726 728 342
Axioma Solutions