Un nou General Manager pentru compania La Fantana Romania

04 februarie 2014, 11.17 - Afaceri

Bucureşti - 04 februarie 2014 - La final de ianuarie , Adrian Nanulescu a devenit noul General Manager al La Fantana Romania , înlocuindu-l pe Mihai Matyas.

Adrian Nanulescu , de profesie inginer, a condus timp de 10 ani departamentul de Business-to-Business al Orange Romania, unde a contribuit la dezvoltarea operatiunilor Orange Business Services. Experienta manageriala a contiunat cu pozitia de CEO al Antena Group, iar de la sfarsitul lunii ianuarie, Adrian Nanulescu s-a alaturat echipei La Fantana Romania.

In plan personal, Adrian Nanulescu este atlet de triatlon, fiind unul dintre managerii romani ce promoveaza un stil de viata echilibrat, in care sportul si alimentatia sanatoasa iti creaza acea stare de „well being”.

Noul General Manager al La Fantana va avea rolul de a imbunatati operatiunile companiei, astfel incat calitatea serviciilor oferite clientilor sa intareasca pozitia de lider pe piata de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator.

„ Ma alatur echipei cu incredere si optimism. Imi doresc sa dezvolt ceea ce La Fantana a construit pana acum si sa aducem pe piata servicii noi care sa concretizeze asteptarile clientilor nostri. Vom face acest lucru investind intr-o echipa capabila, care sa „respire” valorile brandului La Fantana, si prin care sa livram aceste valori clientilor. Evolutia La Fantana inseamna servicii adaptate si personalizate intrucat toti clientii nostri sunt speciali .” declara noul General Manager, Adrian Nanulescu.

La Fantana are o istorie de peste 10 ani si in prezent este lider de piata pe segmentul serviciilor complete de aprovizionare cu apa in sistem watercooler si purificator, atat pentru companii, cat si pentru mediul rezidential.

Grupul La Fantana numara peste 800 de angajati, in Romania si Serbia, doua unitati de imbuteliere in Romania ( Bucuresti si Talmaciu, jud Sibiu) si o unitate de imbuteliere la Mitrovo Polje, in Serbia.

La Fantana are in Romania un numar de peste 86.000 de aparate ( watercoolere si purificatoare) si un portofoliu de peste 40.000 de clienti.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi:
Ana Gate, Marketing Manager La Fantana Romania;
0742.102.509