Schema de Minimis Finanțare NERAMBURSABILĂ de 90% pentru IMM-uri!

07 ianuarie 2014, 01.40 - Afaceri   Bănci / Asigurări

Bucuresti - 07 ianuarie 2014 -

Acces Project Investments reprezintă peste 200 de firme cu proiecte de finanţare câştigătoare în valoare eligibilă totală ce depăşeşte 100 milioane de euro, în toate regiunile ţării: http://acces-investments.eu/portofoliu-proiecte-de-finantare

Cei 9 ani de experienţă în accesarea şi implementarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă şi profesionalismul cu care este tratat fiecare proiect se reflectă în portofoliul firmei şi în recomandările primite de la clienţi: http://acces-investments.eu/recomandari-proiecte-de-finantare

Pe langa accesarea de fonduri europene, Acces Project Investments ofera servicii de consultanţă în management (strategie, marketing, resurse umane, juridic, contabilitate, fiscalitate, financiar, operaţiuni, administrativ), precum şi consultanţă antreprenorială.

Dacă sunteți interesați să accesați fonduri prin intermediul schemei de minimis, Acces Project Investments va răspunde prompt și cu cea mai mare seriozitate întrebărilor dumneavoastră și vă oferă consultanță pentru maximizarea șanselor de reușită.

Înscriere online: 15 ianuarie ora 10.00 - 24 ianuarie ora 20.00;

Modalitate de evaluare: În funcţie de punctaj;

Bugetul maxim al schemei: 500 milioane lei, din care 250 milioane lei aferente anului fiscal 2014 si 250 milioane lei aferente anului fiscal 2015.

Sprijin acordat: Echivalentul a 90% din total cheltuieli eligibile dar nu mai mult de 100.000 de euro;

Contribuţie solicitant: 10%.

Cheltuieli eligibile:

1.      Realizarea de construcții noi sau achiziția de construcții în vederea desfășurării activității pentru care se solicită finanțare;

2.      Echipamente tehnologice – mașini, utilaje și instalații de lucru;

3.      Aparate și instalații de măsurare, control și reglare;

4.      Mijloace de transport neînmatriculabile, pentru susținerea activității întreprinderii;

5.      Echipamente IT.

Condiţii minime obligatorii:

1.      Firma trebuie să aibă cel puțin 1 an calendaristic de la înființare la data completării online a formularului de înscriere;

2.      Codul CAEN pentru care se solicită finanțare este autorizat, în condițiile legii, cu cel puțin 3 luni înaintea datei completării on-line a formularului de înscriere;

Condiții pentru ca un IMM să obțină punctaj maxim:

1.      Să fie microîntreprindere (de la 1 până la 9 salariați inclusiv);

2.      Să acceseze fondurile pentru activitatea de producție;

3.      Să creeze 5 locuri de muncă din care 1 loc de muncă să fie ocupat de un absolvent universitar promoția 2013;

4.      Locația implementării proiectului să fie în mediul rural, în zonă defavorizată;

Pentru detalii suplimentare aferente schemei de minimis accesati: http://acces-investments.eu/domenii-de-activitate/fonduri-europene-productie/

Nume companie: SC ACCES PROJECT INVESTMENTS SRL

Adresa: Str. Morilor, nr. 36, Iasi, Jud. Iasi

Tel: +4 0371.170.780

E-mail: office@acces-investments.eu

Cuvinte cheie:  finantare  nerambursabila  IMM

Schema de Minimis Finanțare NERAMBURSABILĂ de 90% pentru IMM-uri!