LUNA ACEASTA AU DEMARAT ACTIVITĂŢILE DE INFORMARE ŞI PUBLICITATE PENTRU PROIECTUL „ŞOMER ANTREPRENOR? SE POATE! - ŞANSA”

20 decembrie 2013, 02.52 - Afaceri   Media / Publicitate

Bucuresti - 20 decembrie 2013 -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba (AJOFM Alba) a demarat în luna decembrie 2013 activităţile Campaniei de informare şi publicitate a proiectului „Şomer ANtreprenor? Se poAte! – ŞANSA”.

Campania se va derula în prima jumătate a anului viitor şi este adresată clienţilor Serviciului Public de Ocupare (SPO) din cele 10 judeţe țintă din Regiunile de Dezvoltare Centru şi Vest. În fiecare Agenție județeană de ocupare a forței de muncă din cele 10 județe, se va organiza câte un eveniment de promovare a ofertei de servicii integrate inovatoare de dezvoltare a antreprenoriatului şi consiliere profesională, precum şi promovare a poveştilor de succes şi rezultatelor obţinute pe parcursul proiectului.

De asemenea, va fi organizată și o campanie media la nivel naţional şi local, care va cuprinde difuzarea de spoturi TV şi radio, online şi afişaj stradal. În cadrul contractului, vor fi realizate materialele de informare şi publicitate care vor fi distribuite în cadrul evenimentelor proiectului. Serviciile de informare şi publicitate vor fi realizate de S.C. MEDIA ONE S.R.L., în baza contractului încheiat în luna noiembrie 2013. Media One este o agenţie de comunicare strategică, clasată printre primele companii de PR & comunicare din România, cu o prezenţă pe piaţă de peste nouăsprezece ani şi cu o bogată experienţă în domeniul advertising, PR/comunicare, consultanţă şi management.

Proiectul „Şomer ANtreprenor? Se poAte! - ŞANSA. Servicii publice pentru ocuparea şi inovarea forţei de muncă, consultanţă şi sprijin pentru SPO din Regiunile Centru şi Vest, în dezvoltarea de servicii noi pentru promovarea antreprenoriatului” este implementat  de AJOFM Alba în parteneriat cu S.C. Tobimar Construct S.R.L. Alba Iulia, AJOFM Caraş-Severin, OMNIACOM – Consorzio Europeo per la formazione integrata, I.F.O.A. (Istituto Formazione Operatori Aziendali) şi OBIETTIVO LAVORO SPA, fiind cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 şi are o valoare totală de 21.235.620 lei, din care valoarea asistenţei financiare nerambursabile este de 15.925.620 lei, iar contribuţia proprie reprezintă 5.310.000 lei.

Persoană de contact:
Corneliu Engi – Manager de proiect, AJOFM Alba
Tel. 0258/811470

Cuvinte cheie:  informare  publicitate  proiect