Cabinet Avocat Coltuc a organizat conferinta de presa cu tema “Ghiduri practice pentru cumparare terenuri straini si restituire proprietati (Legea 165/2013)”

Bucuresti - 29 noiembrie 2013 - Vineri, 29 noiembrie 2013, a avut loc conferinta de presa organizata de catre Cabinet Avocat Coltuc, menita sa clarifice si sa explice legile cu privire la cumpararea terenurilor agricole de catre straini si restituirea proprietatilor, oferind si doua ghiduri practice in acest sens.

Evenimentul a avut loc in incinta Bucharest Unirii Square Hotel/ Bucharest City Hotel, sala Van Gogh (Str. Nerva Traian, nr. 3A), la ora 11:00.

In cadrul conferintei, speakerii, Av. Marius Vicentiu Coltuc, fondator al Cab. Av. Coltuc si Av. Alexandra Budisteanu, colaborator al Cab. Av. Coltuc, au oferit informatii cu privire la:

A. Ghidul de cumparare terenuri agricole pentru straini

1. Procedura cumpararii terenurilor dinainte de 01.01.2014;

2. Discutarea fiecarei exceptii din proiectul de lege;

3. Existenta posibilitatii de a nu intra in vigoare proiectul de lege de la 01.01.2014 si efectele acestui lucru – libertate totala de cumparare;

4. Topul cumparatorilor straini de terenuri;

Ghidul practic pentru restituirea proprietatilor conform Legii 165/2013
1. Durata de solutionare a unui dosar privind restituirea unei proprietati pe legea 290/2003 si 9/1998;

2. Ce schimba legea 165/2013 de la 01.01.2014;

La eveniment au participat 7 televiziuni si 2 radiouri din partea mass media si 3 clienti ai Cabinetului de avocat Coltuc.

Despre Cab. Av. Coltuc
Fondat in anul 2005, dupa o indelungata experienta in domeniu, Cabinet Avocat Coltuc a reusit sa se integreze pe deplin in piata juridica din Romania, oferind clientilor sai servicii profesionale prompte si eficiente. Departamente: recuperari creante, litigii, consultanta, registrul comertului, marketing si relatii cu clientii.

Persoană de contact:
Adelina Ghiţă