Eclipsa de preturi si fashion cu telefonul mobil

25 noiembrie 2013, 10.05 - Afaceri   IT&C   Social   Evenimente

Bucureşti - 25 noiembrie 2013 -

ZorileStore.ro este unul din cele mai dinamice magazine online pe segmentul fashion-sport din Romania. In portofoliu detine cateva marci recunoscute pe plan international in domeniul fashion-sport, cum ar fi Puma, Le Coq Sportif, Lacoste, Police, Rider, Vans, Lotto, Fila si multe altele. Deasemenea, ZorileStore.ro este castigatorul sectiunii “Cel mai bun start-up 2012” in cadrul Galei Premiilor eCommerce 2012, fapt ce confirma seriozitatea si capacitatea magazinului online lansat pe piata in 2011. Pentru al doilea an consecutiv,  ZorileStore.ro s-a angajat in campania Black Friday .

“Astazi, la incheierea primei campanii de anul acesta de reduceri «Black Friday», denumita la noi «Eclipsa de preturi», am reusit sa centralizam primele date.

Prima zi a campaniei ne-a depasit cu mult pronosticurile cele mai optimiste. Comparativ cu anul trecut, cand am desfasurat prima editie de reduceri cu ocazia «Black Friday», putem spune ca rata de conversie a crescut cu putin peste 100%. In acelasi timp, valoarea medie a comenzii a crescut cu 30%, ceea ce din nou ne-a surprins.

Cele mai multe comenzi au fost facute de persoane cu varsta cuprinsa intre 25-34 ani. Barbatii au fost majoritari la vizitele pe magazinul online, acestia fiind cu 25% mai multi decat femeile. Contrar opiniei generale ca femeile sunt cele care se «dedica» cumparaturilor, barbatii au reusit sa genereze comenzi de trei ori mai mari comparativ cu femeile.

De pe telefonul mobil au venit peste 25 % dintre cumparatori iar cea mai mare valoarea medie a comenzii a fost inregistrata tot in acest mediu mobil.

Din punct de vedere al traficului, in mod evident, principala sursa este pagina oficiala de Facebook a ZorileStore.ro, unde avem 177.155 de fani care ne urmaresc si cu care incercam sa interactionam cat mai mult. Totusi, in acest an 2Parale si ProfitShare au directionat catre noi un trafic impresionant.

Aceste date ne bucura, pentru ca demonstreaza ca serviciile pe care le oferim si munca pe care o depunem sunt apreciate de catre clientii nostri si ne acorda increderea lor. Le multumim pe aceasta cale, atat lor, cat si partenerilor nostri” a declarat  Adelina Oprea, manager marketing ZorileStore.ro

SC ZorileToys SRL firma care detine si www.zorilestore.ro a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2 Milioane de Euro, din care 28 % a reprezentat numai segmentul online al companiei . Anul acesta, pana in prezent, comenzile online au inregistrat deja o crestere de 23 % fata de anul trecut.   Avand actionariat romanesc, www.zorilestore.ro (SC ZorileToys SRL) este prezent in mediul online din mai 2011.

ZorileStore.ro conduce topul celor mai vizibile magazine online din Romania.

Raportat la anul 2012, anul acesta, numarul comenzilor de pe telefonul mobil a crescut de 5 ori.

De asemenea, ZorileStore.ro are initiative si se implica in campanii sociale.

Cuvinte cheie:  ZorileStore.ro  fashion-sport  campanie

Eclipsa de preturi si fashion cu telefonul mobil