Reuniunea anuală a comunităţii de alumni EY România la cea de-a treia ediţie

22 noiembrie 2013, 11.24 - Afaceri   Social

Bucuresti - 22 noiembrie 2013 - EY România a organizat ediţia 2013 a reuniunii comunităţii sale de alumni, la care au participat 150 de foşti angajaţi ai companiei. Majoritatea celor care formează comunitatea de alumni EY se numără printre cei mai performanţi lideri de business şi profesionişti din România.

EY România este aproape de foştii angajaţi şi, prin comunitatea EY alumni, îşi doreşte să dezvolte în timp una dintre cele mai puternice comunităţi locale de business.

Ediţia din acest an a fost a treia astfel de întâlnire organizată de EY în România, ocazie pentru cei prezenţi să se revadă, să îşi reamintească momentele petrecute împreună şi succesele proiectelor la care au lucrat în echipă.

EY şi-a început activitatea în România în anul 1992, cu doar 2 angajaţi şi, de-a lungul celor 21 de ani de la înfiinţare, peste 1.500 de auditori şi consultanţi au fost alături de companie. Astfel, comunitatea de alumni oferă oportunitatea angajaţilor şi foştilor angajaţi EY România să păstreze legătura unii cu alţii, să schimbe idei bazate pe experienţa comună la EY şi să identifice noi oportunităţi de colaborare.

Cu ocazia reuniunii, EY România a prezentat rezultatele sondajului derulat în rândul foştilor angajaţi, la care au răspuns 112 alumni. Conform acestui sondaj, 80% dintre alumni încă păstrează legătura cu foştii colegi prin întâlniri ocazionale. 62% dintre respondenţi consideră perioada petrecută la EY ca un excelent start în carieră, iar 47% consideră această experienţă o bază importantă pentru a deveni un bun profesionist.

„Experienţa avută la EY poate fi comparată cu absolvirea Academiei de Înalte Studii Militare raportată la mediul de business şi la mediul economic românesc, prin profesionalismul şi rigurozitatea pe care ţi le însuşeşti aici. Practic, nu numai că m-am dezvoltat din punct de vedere profesional, dar am ajuns să pot pregăti o strategie de succes în orice context particular de business. Mă simt onorat să fac parte din comunitatea EY Alumni”, spune Adrian Lungu, Chief Financial Officer, Medlife.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 175.000 de angajaţi în 728 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 25,8 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2013. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume. În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina noastră de internet: www.ey.com.

Cuvinte cheie:  reuniune  comunitate  alumni  EY Romania