Mobexpert aderă la conceptul Black Friday

22 noiembrie 2013, 10.00 - Afaceri   Monden / Lifestyle   Social

Bucuresti - 22 noiembrie 2013 - Pentru prima oară, anul acesta Mobexpert aderă la conceptul Black Friday. Ȋn perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2013, hipermagazinele Mobexpert din Bucureşti, Piteşti, Braşov, Sibiu, Iaşi, Suceava şi Oradea ȋşi aşteaptă clienţii cu reduceri de 50% pentru sute de decoraţiuni, covoare, seturi de pat şi cadouri de sărbători.

Produsele care vor beneficia de preţuri reduse vor fi postate pe site-ul www.mobexpert.ro şi pe pagina de Facebook Mobexpert ȋncepȃnd cu 25 noiembrie.

Pe lȃngă acestea, fiecare magazin pregăteşte clienţilor şi alte surprize frumoase.

„Anul acesta, pentru prima oară, marile magazine Mobexpert din toată ţara ţin să marcheze debutul sezonului de cumpărături, dar şi aniversarea a 20 de ani de Mobexpert, cu reduceri de 50% pentru sute de decoraţiuni.” a declarat Dan Șucu, fondatorul Mobexpert.

Ca urmare a succesului ȋnregistrat anul trecut ȋn campania Black Friday, şi Mobexpert Outlet, singurul magazin dedicat ofertelor speciale, va oferi reduceri de 70% pentru toate decoraţiunile expuse. Reducerile vor fi valabile ȋn perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2013 ȋn magazinul situat ȋn Bucureşti, Șoseaua Fabrica de Glucoză, nr. 21.

„Anul trecut, peste 2.500 de clienţi au apreciat oferta Outlet-ului nostru din Pipera de a reduce suplimentar discount-urile deja excepţionale la produse frumoase şi de calitate pe care Mobexpert Outlet le promovează zi de zi. Ȋi asteptăm şi anul acesta cu oferte de nerefuzat.” a precizat Dan Șucu.

Informaţii generale despre Grupul Mobexpert

Grupul Mobexpert a fost înființat în 1993 și este o companie 100% românească, deținută de antreprenorul Dan Șucu. Astăzi, este liderul pieței românești de mobilier și decorațiuni, prin cele două mărci ale sale: Mobexpert – hipermagazine şi magazine de mobilier pentru casă şi decoraţiuni, şi Mobexpert Office – mobilier pentru birou şi colectivităţi. Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, peste 30 de hipermagazine şi magazine. În România, reţeaua cuprinde hipermagazine în Bucureşti, Braşov, Suceava, Piteşti, Sibiu, Iaşi și Oradea şi alte peste 20 de magazine de mai mici dimensiuni. În afara României, primul hipermagazin cu mobilier de casă şi decoraţiuni a fost inaugurat la Sofia, în 2007. Mobexpert Office este prezent, din 2005, cu magazine proprii în Sofia (Bulgaria) şi în Belgrad (Serbia). Grupul Mobexpert are 2.000 de angajaţi și o cifră de afaceri anuală de aproximativ 115 milioane euro. Grupul Mobexpert deține, de asemenea, opt fabrici de mobilă care produc pentru piața românească și pentru export.

Grupul Mobexpert include un singur magazin dedicat ofertelor speciale: Mobexpert Outlet, situat in Bucureşti, Şoseaua Fabrica de Glucoză, nr 21.

Cuvinte cheie:  Mobexpert  aderare  Black Friday

Mobexpert aderă la conceptul Black Friday