INTRALOT a primit certificare GSA pentru sistemul central de monitorizare a aparatelor tip videoloterie

07 octombrie 2013, 01.54 - Afaceri

Bucureşti - 07 octombrie 2013 - Grupul grecesc INTRALOT, prezent si in România, este primul furnizor international care a primit o dubla certificare din partea Asociatiei de Standardizare a Jocurilor de Noroc (GSA) pentru sistemul central de monitorizare a aparatelor de tip videoloterie, iGEM.

iGEM este un sistem multi-protocol dezvoltat de INTRALOT pentru a asigura operarea optima a videoloteriilor si proiectat sa permita dezvoltarea afacerilor operatorilor. Prin iGEM, INTRALOT asigura legatura perfecta dintre jocuri si sistem, fie ca este vorba despre curse, cazinouri si sali de jocuri de noroc sau de retele de agentii. Printre functiile sistemului central de monitorizare se numara monitorizarea si controlul in timp real, configurearea de la distanta, autentificarea jocurilor, etc. In eventualitatea caderii retelei sau a unei erori de soft, iGEM asigura functionarea continua a sistemului si previne pierderea datelor. De asemenea, iGEM functioneaza neintrerupt, 24 de ore din 24, sapte zile pe saptamâna, timp de 365 de zile pe an.

Peter DeRaedt, presedintele GSA, a declarat: “Suntem incântati de faptul ca unul dintre membrii nostri traditionali a reusit o astfel de performanta. Am creat Programul de Certificare pentru ca operatorii sa poata cumpara cu incredere stiind ca produsele lor sunt interoperabile la standarde GSA si ne bucuram ca INTRALOT intruneste aceste conditii ridicate de certificare.”

Theodosios Engelis, directorul pentru Solutii de Gaming al INTRALOT, a declarat: “La INTRALOT promovam inovatia si cautam sa obtinem acele certificari care stimuleaza eficienta, progresul si nu in ultimul rând profitul operatiunilor clientilor nostri. Aceasta dubla certificare ne permite sa le oferim clientilor garantia ca sistemul iGEM va sprijini in mod eficient vânzarile in industria gaming-ului acum si in viitor.”

Sistemul iGEM functioneaza deja in statul australian Victoria si in Ohio, SUA, unde monitorizeaza mii de aparate de joc. Variantele initiale ale acestui sistem au fost implementate in Noua Zeelanda, Peru, Jamaica, precum si in alte tari. iGEM a fost testat de Gaming Laboratories International (GLI), o companie internationala specializata in testarea, inspectia si certificarea tehnologiilor de gaming.

Ioana Dimitriu
Tel.:021.310.68.26