TECHNOGYM SUSTINE PENTRU A TREIA OARA CONSECUTIV CEL MAI IMPORTANT TARG DE FITNESS SI WELLNESS DIN ROMÂNIA, WELLNESS SHOW!

26 septembrie 2013, 11.18 - Afaceri   Social   Sport   Evenimente

Bucureşti - 26 septembrie 2013 - Technogym, liderul de echipamente fitness premium din lume va fi pentru a treia oara consecutiv, partnerul oficial al Welness Show, cel mai important targ de fitness si welness din Romania, care va avea loc in Bucuresti, intre 26 si 29 septembrie 2013, in Centrul de Expoziţii Romexpo, Pavilionul 3.

Prezent cu un stand mai mare si mai generos decat in anii precedenti, Technogym va oferi vizitatorilor sansa de a descoperi si experimenta ultimele noutati in materie de echipemente de fitness, dotate cu tehnologie de ultima ora, precum Unity (cea mai noua platforma interactiva cardio le permite utilizatorilor sa fie conectati prin intermediul device-urilor mobile si sa aiba acces in permanenta la datele personsle legate de miscare si antrenamentul pe care il fac zilnic; platforma este dotata cu o camera video ce mareste posibilitatea interactiunii cu sala de sport , antrenorul sau alte contacte favorite, permitandu-le utilizatorilor sa se angajeze in video-call-uri in timp ce se antreneaza). Mai mult, vizitatorii vor avea sansa sa previzioneze si sa primeasca informatii despre Omnia (care se va lansa oficial in luna noiembrie), un echipament de fitiness revolutionar si functional, pe care se pot antrena in acelasi timp opt utilizatori, permitand interactiunea acestora si care ofera posibilitati infinite de antrenament, precum imbunatatirea stabilitatii, flexibilitatii, coordonarii si echilibrului).

„Technogym investeste 40 de milioane de euro, in fiecare an, in cercetare pentru a dezvolta produse cu solutii software integrate. Credibilitatea si fiabilitatea brand-ului sunt date de design-ul special, liniile elegante, cercetarea intr-o biomecanica mai buna si in echipamente usor de utilizat, ceea ce detaseaza Technogym de concurenta ca lider pe piata produselor de fitness. La nivel mondial, Technogym doteaza peste 65.000 de cluburi fitness din lume, 1.000 de hoteluri si 100.000 de locuinte particulare, fiind totodata si furnizorul oficial al Jocurilor Olimpice in ultimii cinci ani consecutiv. Fie ca doriti sa dezvoltati o zona de fitness in casa dumneavoastra, un hotel de 5 stele sau un club de fitness, Technogym este singurul brand care poate acoperi aceste segmente”, spune George Bakopanos, General Manager LivingWell, unic importator şi furnizor al echipamentelor Technogym, in Romania.

Vizitatorii stand-ului Technogym vor avea posibilitatea de a vizita o zona functionala mai mare, dotata cu accesorii si echipamente de antrenament Reebok Professional Equipment, Freddy trend-setter pe piata imbracamintii si incaltamintei dedicata activitatilor sportive, PowerBar, cel mai recunoscut brand în domeniul nutriţiei sportive şi Polar, liderul mondial şi pionier în technologia de monitorizare a ritmului cardiac. Totodata, toti cei care participa la Conventia Fit4U si vor completa talonul oferit de organizatori au sansa de a castiga o bicicleta stationara Group Cycle, de la Technogym in valoare de 2.000 de euro.

Welness Show 2013 isi propune sa ofere vizitatorilor raspunsul la intrebarile „Cum ne ajuta tehnologia de ultima generatie sa rupem barierele comoditatii? sau „Cum as putea sa transforme gym-ul intr-o afacere de succes?”, avand ca invitati cei mai importanti furnizori de aparate de fitness, jacuzzi si bai, centre spa, welness si remodelare corporala si cluburi sportive.

Living Well S.R.L., importator şi furnizor principal al pieţei de sport şi fitness din România distribuie multe branduri renumite în lume în industria sport şi fitness, cum ar fi Technogym, Polar, PowerBar, Reebok Professional Equipment şi Freddy.

Pentru mai multe informaţii despre aceste brand-uri puteţi contacta Living Well S.R.L.
Ivy Offices Building, strada Occidentului, nr 3, sector 1, Bucuresti, cod 010981
Tel: 021 3133208
Fax: 021 3133209
e-mail: office@livingwell.ro